BATMANLI - Abidal - Adebayor - Adriano - Adu - Agüero - Anderson - Appiah - Cambiasso - Cannavaro - Cech - Diarra - Diego - Drogba - Essien - Evra - Farfan - Fernandez - Ibrahimovic - Kaka - Kone - Lahm - Lucio - Materazzi - Mikel - Mutu - Park - Perea - Pizarro - Quaresma - Raul Garcia - Ribery - Ricardinho - Richardson - Robben - Robinho - Ronaldinho - C. Ronaldo - Rodriguez - Saha - Senna - Shevchenko - Torres - Valencia - Vidic - Villa - Wiltord Süper face pack Sizlerle NOT: Alıntıdır.... İntenacional Face pack
XII **Helal olsun adamlara Toplayıp güzem bi yama yapmışlar ayrıcana setup haline getirmişler işi biliyo bunlar..**
JacKSpaRoW valla helal olsunda bu adamlar kesin farklı bi yöntemle yapıyorlar faceleri sanki resim koymuşlar :D
ogulcan_g romeogucci arkadaşımızn yaynladıı stars face patch ile çakışırmı hata olurmu bilgisi olan varmı?
BATMANLI Oyuna etkisi olmaz korkmadan yükleye bilirsin. Face çok harika dimi ama adamlar süper yapmış.
ogulcan_g walla arkadaşlar ben bi sürü forma yüklüyorm sora romeogucci arkadaşımızn face paketini yüklicem sorada bu face paketini yüklicem oyunda sorun çıkmaz inş. 2 sa. sil-kur-formalar-faceler çok iş yaw :D
BeYaZ_YaRaSa **(: kurtuLcan bunLardan merak etme karde$im.. bu yamayIda cd ye atIp ewe götürdüm bugün gece yükLücem in$ sorun atmaz.. (:**
ertuii ya bu yamayı yükledm maçı açmamaya başladı.oyunu slp yeniden yükledm,sora gene yamayı yükledm gene sonlara doğru hata werp maçı açmamaya başladı.2.ye yüklücem oyunu tekrar.bunun sebebini bilen warmı??yüklemenn sonuna dooru fathbuilder çıkmadn hemn önce zdata 76.big de hata weriyo file in fat falan diyo:(
ertuii tamamda hiç bi hata yapmıyorum yüklerken herkez gibi yüklüyorum. zdata 76.big e gelnce hata weriyo.:( sendeki install setup ını koyarmsn buraya?
bart_ Bende de hata verdi. Yüklemeden sonra direk fatgui(doğru mu yazdım bimiyorum),ardındanda fatbhbuilder'i açtı fatgui'de hata veriyor fatbhduilderda sorun yok.. Oyunda ise maça girmeden önce atıyor.
Anxiety Bide fathbuilder çalışırken msdos açık kalcak.fathbuilder bitince enter basıp yüklemeyi bitirceksiniz.
ertuii benm oldu şimdi yükleme yeri olarak fifa07/DATA'yı seçtm o zmn 76 yı halletti .peki ManiacMete_ bu internacional patch o sitedeki diğer face patch lerle uymlmdr?mesela barcelona face pack ile falan?çünkü aynı dosyaları import ediyo.
BJK076 Orjinal Mesajı Yazan: BATMANLI - Abidal - Adebayor - Adriano - Adu - Agüero - Anderson - Appiah - Cambiasso - Cannavaro - Cech - Diarra - Diego - Drogba - Essien - Evra - Farfan - Fernandez - Ibrahimovic - Kaka - Kone - Lahm - Lucio - Materazzi - Mikel - Mutu - Park - Perea - Pizarro - Quaresma - Raul Garcia - Ribery - Ricardinho - Richardson - Robben - Robinho - Ronaldinho - C. Ronaldo - Rodriguez - Saha - Senna - Shevchenko - Torres - Valencia - Vidic - Villa - Wiltord Süper face pack Sizlerle NOT: Alıntıdır.... İntenacional Face pack