Hauta1n Bende geçen gün anahaberde tanıdım kendisini:)Alkolmetreye üfleyen,alet okumayıncada ''Kardeşim ben sanatçıyım diyaframdan üflüyorum benden iyi üfleyen olmaz.''diyen şahıs:)
bandobras bu alihan ki bu kadın neden ağlıyor şarkısını söyleyen alihan değilmi...bu adamın şarkılar var bende...ve bence Ajdarın 100 kat daha iyi sesi var:D ha ajdarın sesini herkes geçer:D
MoonLord ya bu Ajdar RTUK kararı televizyonda programa çıkması yasaklanmıştı bence onun için de yapmış olabilir deli sonuçta :D. Bir de hava yapıyordu 10.000 YTL den aşağı programlara çıkmam diye.
NuKe_15 **Hepimiz Ajdarız**:D Ben bu saldırıyı kınıyoum:DSanatçı dene bir kişiliğin bole şeyler yapması çok ayıp:P
Ume Alihanda manyak ajdarda keza öyle geçen sene kendini yakmağa kalktı alihan heralde gündeme gelebilmek için Ajdar sanatçıysa Müzeyyen Senar yada Sezen aksu kim öyleyse. saygısız insanlar işte böyle gündeme geliyor bu arada Ajdar İbo show'a çıktığından beri İbo show yayından kaldırıldı:D:D
NuKe_15 Orjinal Mesajı Yazan: Silent_Warrior Ajdar Ben Hiperstarım Demeye Devam Ediyo:D Değil mi?:confused: :D
Bobo_ ** Hepimiz Çikita'Yız !** Kesinlikle yazıklar olsun.Adli dengesi yerinde olmayan birine bu şekilde vurmak çok ayıp..:D
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: NuKe_15 Orjinal Mesajı Yazan: Silent_Warrior Ajdar Ben Hiperstarım Demeye Devam Ediyo:D Değil mi?:confused: :D :D
mirдňdд kanal d'de seda sayan'ın konuğuydu bugün hiperstar ajdarımız kendisine göre alihan ona vuramamış bile kendisi istese alihan'ı dövermiş yahu adamın parmak izleri ensende kaldı nasıl vuramadı sana komik oluyorsun be hiperstar....:D
Bobo_ Orjinal Mesajı Yazan: mirдňdд kanal d'de seda sayan'ın konuğuydu bugün hiperstar ajdarımız kendisine göre alihan ona vuramamış bile kendisi istese alihan'ı dövermiş yahu adamın parmak izleri ensende kaldı nasıl vuramadı sana komik oluyorsun be hiperstar....:D İzliyorum şu anda..:D
tevfik92 Orjinal Mesajı Yazan: ..J.CHeLSea..aLaviGNe.. Orjinal Mesajı Yazan: mirдňdд kanal d'de seda sayan'ın konuğuydu bugün hiperstar ajdarımız kendisine göre alihan ona vuramamış bile kendisi istese alihan'ı dövermiş yahu adamın parmak izleri ensende kaldı nasıl vuramadı sana komik oluyorsun be hiperstar....:D hep öle olur zaten :rolleyes: ajdar ı tokatladılar hanginiz yürüdü :D:D:D « Önceki Sayfa