hakani85 http://soccercenter.net/forum/konu/79570/BJK-Inonu-Stadinda-Son-Nokta-/ Buradan ulaşabilirsin kardeş.. ;)
jailler84 beyler bu stadı bende istiyorum ama verdiğiniz link e tıklıorum çıkmıo yardım ederseniz sevinirim bide pes 6 evo patch beşiktaşı yükledim rar şifresi istio bilen varsa sevinirim...
tuzlucafan76 bu stad pesturkeye ait ve başka sitelerde yayınlanması yasak arkadaşlar.diğer sitelerede saygı gösterelim.
molotow bu stadyumu yükleyeli baya oldu.. mükemmel yapılmış şu ana kadar oyunlarda yapılmış en iyi ayrıntılı inönü stadyumu burda oynamak büyük zevk yapandan allah razı olsun ben başka bi siteden indirmiştim emek hırsızlığı olmasın ama temin etmek isteyene yardımcı olabilirim
jailler84 ya bu rar şifrsi için soccercenter.net'de denedim olmadı nedir bu şifre çözemedim ya bu insanlar ne garip adam paylaşım yapıo insan şifreyide verir vermiceksen nie uğraştırıyosun...genede saolun beyler aklınızın bi yerinde dursun bulan olursa sevinirim...
Beirrut Orjinal Mesajı Yazan: 10_RoBiNHo_10 mükemmel olmuş bjk inönü staduyumu ellerine sağlık:cool: zuhaa kimin eline sağlık :D :D
jailler84 beyler bu evo patch bjk yamasının rar şifresini bulan varmı?? varsa sevinirim halaaa bulamadım millet habire soccercenter.net diyip diyip duruo ama diil..
lazyvino Orjinal Mesajı Yazan: jailler84 beyler bu evo patch bjk yamasının rar şifresini bulan varmı?? varsa sevinirim halaaa bulamadım millet habire soccercenter.net diyip diyip duruo ama diil.. keyifci_xx@hotmail.com
barbay sevgili arkadaşlar öncelikle pes sewverlere teş. İNÖNÜ beşiktaş için yapılan yamanın ŞİFRESİ YOK soccercenter.net DEGİL. lütfen yardımcı olurmusunuz kudurmak üzereyim :)
barbay Arkadaslar şifreyi buldum kurdum yamayı fakat calışmıor. Kuruyorum bi problem yok fakat bir türlü olmuyor. superpatch kurulu acaba o yuzdenmi kabul etmiyor.kurmadan önce bjkli yamayı besiktas cıkıyor.kurduktan sonra ise inonu yamasını besiktas ALMANYA ekiblerinden birinde gozukuyor ve ne forma ne bişi yardımcı olurmsuunuz??? BU ARADA ŞİFRE : keyifci_xx@hotmail.com İSteyenlere duyrulur çok aradım sonunda :)
sxsxsx ben bu stadın yapımcısıyım ve burada olduğu gibi bu yamanın izinsiz olarak yayınlanması kesinlikle yasak !! ilgili modlar tarafından konunun silinmesini rica ediyorum... (niye hâla tutuyolarsa)