Herkesler incelme yapıyor benim neyim eksik dedim ve sınavların bittiği gün bir inceleme yazmaya kar verdim. Pazartesi günü İngilizce sözlüsüde bittikten sonra iyice fm kariyerime yoğunlaştım kimi yapsam kimi yapsam…Diye düşünürken parlak bir fikir….

Welliton Soares Moraes
Kafiyeli adı ile ilk bakışta ilgi çeken santrafor’a yakından bir bakalım..
Ad:Welliton Soares Moraes
Doğum yeri:Sao Felix do Xingu
Doğum tarihi:22.10.1986
Ülke:Brazilya
Takım:Goias
Pozisyon:AM/ST
Ayak:Sağ
Brazilya’dan Anadolu klüplerine bomba transfer(!) olarak gelip,tüm hünerlerini(!) sergileyip giden ST’lere alışığız.Gerçek hayatında Brazilya’da sıradan golcü olan Welliton(32Maç 11Gol) , FM de yetenekli bir Fast Striker.
Dribling Wizard
Welliton’un forvet özellikleri hatrı sayılır derecede iyi yalnız Finishing(Bitiricilik)Özelliği oyun başında 10 ancak
bu özellik iyi antreman
ile kolayca giderilebilir.Welliton’un en güçlü yanı top sürme(Dribbling) oyunun başında 17 olan Dribbling’i 1,5 sene içinde 19 , 20 lere çıkartabilirsiniz tabiki top sürme sade dribblingle bitmiyor Flair (Gösteriş),Accelareion(Hızlanma),Pace(Hız) de önemli.Welliton bu özelliklerin hepisinini barındırıyor.Flair 16 , Accelarion 18 , Pace 18.Welliton’un en eksik yanı
Kafa topları Heading ve Jumping 14 olsada Strength (10) ve boyu (171) kafa toplarını alamamasına engel oluyor.
Sadık ve Azimli
Welliton çok iyi huylu bir topçu.Sadık ,azimli aynı zamanda yaratıcı.Sahada takımı için varını yoğunu ortaya koyan bir oyuncu.Onun için kötü oynadı diyebilirsiniz ama savaşmadı diyemezsiniz.Ayrıca kendisi çok çalışkan antremanlara hep zamanında gelir hiç çalışma aksatmaz.
Sözün ÖzüWelliton Potansiyeli fazla olan bir oyuncu ama onu almak için biraz fazla para ödemek zorunda kalıyorsunuz 3,5 civarı ilk sene değil ama 2. sene alırsanız faydasını görürsünüz.Aslında 3,5 çok bir fiyat gibi gözüksede istatisliklere bakınca öyle olmadığını anlıyıcaksınız aman ister alın ister almayın zaten banane:p.