**Tigana, durumu belirsizliğini koruyan Kleberson’la görüşerek, ‘Ya kal, ya git’ dedi. Sambacı hafta sonuna kadar süre istedi.**
‘Hamle için tam zamanı’
Teknik direktör Jean Tigana, dün Brezilyalı oyuncuyu odasına çekip özel bir görüşme yaptı. Fransız hoca, “Kariyeri ortada olun bir oyuncusun. Kafan rahat olsun diye seni çok kritik kupa maçı kadrosuna bilerek almadım. Ancak artık lig başlıyor ve ekibimizde çok önemli yere sahip birisin. Bunun için, takımın geleceğini düşünerek ve ara transferin sonu gelmeden hamle yapmak için son kararını ver. Ya kalıyorum, ya da kesin gidiyorum de ve olay kapansın” dedi.
‘Kampa kadar belli olur’
Fransız hocanın bu sözleri karşısında Beşiktaş’ta olmaktan mutlu olduğunu belirten Kleberson ise, “Sakatlık sonrası oynamadığım maçlarda alınan kötü sonuçların bile faturası bana çıkartıldı. Zaten Olympiakos dışında bana gelen net bir teklif de yok. Hafta sonuna kadar durum netleşir ve Vestel Manisa maçı kampı öncesinde size kesin durumu bildiririm” diyerek, ek süre talebinde bulundu. Tigana da Sambacı’ya bu süreyi verdi.