fatih...07 arkadaşlar bütün takımların orjin formalarını verebilirmisiniz?sadece fenerbahçede olabilir ama orjinal formalar olsun lütfen...şimdiden teşekkürler;)
fatih...07 ya kitserverla yüklenmesini istiyorum kardeşim.başka türlü beceremiyorum.bütün takımlar derken yani forması lisanssız olan takımlar...
onurkas alın burada bütün takımların formaları var kitserver için http://rapidshare.com/files/2357100/kitserver_Sniper_FaRCoN.rar.html alıntıdır bu alıntı yaptığım arkadaşda kızmasın o arkadaşa teşekkür ederiz saygılar bi yardımım dokunduysa ne mutlu bana
hakani85 Slm beyler ben pc dünyasında yeniyim . Kitserver formaları nasıl oluyor, dkz ile importlanan nasıl oluyor. Bide kitserver ve import nedir açıklarsanız sevinirim :D saygılarrr!
fatih...07 hakan bu sayfada onur kardeşimizin verdiği dosyayı indir.daha sonra dosyaları rardan çıkar.içindeki kitserver dosyasını C/Program Files/Konami/Pro Evulation Soccer 6 ya gir orada kitserver dosyasını yapıştır.daha sonra kitserver içinde ''setup'' var onu tıkla ınstall de bu kadar basit.daha sonra maçta formaları görürsün zaten.hadi kolay gelsin sana.