Genç futbolcumuz Serdar Kurtuluş, "COLA TURKA ile SORU CEVAP" bölümümüzde taraftarlarımızın 12-25 Aralık 2006 tarihlerinde gönderdiği soruları yanıtladı.
+Avrupa’da hangi ligde ve hangi takımda oynamak istersin? Ricardinho ile saha içinde nasıl anlaşıyorsun? Onunla oynamak nasıl bir duygu?
-İngiltere’de Manchester United ya da Liverpool’da oynamak isterdim. Gayet iyi anlaşıyoruz. Hücum görevini o, defansif görevi de ben üstleniyorum. Gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda. Aynı zamanda onunla oynarken birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
+Stadımızda yapılan maçlarda taraftar senin için baskı mı oluşturuyor, yoksa artı bir motivemi oluyor? En beğendiğin tezahürat hangisi?
-İlk zamanlar bir baskı yapıyordu ama şu an bana artı motivasyon sağlıyor. Eğer Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynuyorsan bu baskıya alışacak ve kaldıracaksın. En beğendiğim tezahüratlar ise şöyle: 1- Yağmurlu bir günde görmüştüm seni…, 2- Çarşı affetmez…, 3- Beşiktaşım oley.
+En çok hangi takıma ve hangi kaleciye gol atmak istersin?
-En çok Fenerbahçe’ye gol atmak isterim. Kalecinin kim olacağı önemli değil. Yeter ki Fenerbahçe’ye gol atayım.
Röportajın Devamı İçin Tıklayın