The Patriot **Ya arkadaşlar.Msn imi açmak için 1 saattir uğraşıyorum.Ama açılmıyo ve sürekli hata veriyor.Hatayı da onarıyor ama yine aynı hata.Diğer msn imi açmak isteyince o hemen açılıyor.Bu konuda ne yapabilirim ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.** **Verdiği hata kodu : 81000306**
Hauta1n Banada aynen oldu.Hep kullandığım msn açılmıyor kullanmadığım açılıyordu.Hata koduda aynıydı.Ben msn'i sildim yeniden yükledim bir şey farketmedi ama bir kaç gün geçinde kendi kendine düzeldi.Elinde msn'in yükleme dosyası varsa msn'i sil sonra tekrar yükle ama tam çözüm olurmu bilmem..
Cesc Benmim msnde de garip şeyler olmuş. İlk açtığımda kişi listem bomboştu, 5 dk sora açtığımda ise nickim "Francesc" olarak deişmiş ve listemdeki gruplar gitmiş, ç.içi ç.dışı olarak gruplanmış. Anlayamadım..
Eagle_Claw Bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsanız aramaya gelip windows live contacts yazın(adres yazmak zor geldi:D)içindeki tüm dosyaları silin sorun düzelecektir.
LuNaT1C yeni konu açmak istemedim.Msn 5 dk oldu hala açılmadı 5 dk önce açtığımda msjlarım diğer kişilere iletilemedi diye bir uyarı geldi sorunun çözümünü bilen bir arkadaş varsa not:sorun çözüldü
Curcuna Biz Arkadaşlarla Grup Yapıyoduk.:D Geçici Ağ Bağlantısı Sorunlarınızdan Dolayı... Gibi bi Uyarı Geldi Ve Konuşmadan Düştüm. Çok Sorun Var Bu Aralar Msnde