Ugurtan arkadaşım bende güzel gollerim var ama bunu nasıl pesden kaydedebiliyoruz bana biraz anlatırsan valla çok makbule geçer
cimbomlu45 Orjinal Mesajı Yazan: Ugurtan arkadaşım bende güzel gollerim var ama bunu nasıl pesden kaydedebiliyoruz bana biraz anlatırsan valla çok makbule geçer http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=76727&pagenumber=1&perpage=10 bu sayfada gerekli açıklama var
cimbomlu45 Orjinal Mesajı Yazan: amras palantir saol güsel paylaşım bi şey değil kardeşim yorumun için teşekkürler
TheEND "> al bakalim buda benden kisa ama olsun :D walla attigim tum golleri yapmaya kalsam youtube ye upload etmesi saatlerimi alicak kisa ama oz olsun Emege saygi tebrikler.
cimbomlu45 Orjinal Mesajı Yazan: TheEND "> al bakalim buda benden kisa ama olsun :D walla attigim tum golleri yapmaya kalsam youtube ye upload etmesi saatlerimi alicak kisa ama oz olsun Emege saygi tebrikler. yorumun için teşekkürler beni asıl zorlayan movie maker oluyor 3 saatate çıktı bu video movie makrdan bi tane daha hazırlıyacam üşeniyom
cimbomlu45 Orjinal Mesajı Yazan: bokvar abi bu golleri nasıl attın gerçekse helal olsun bee gerçek ya nasıl olacaktı yorumun için teşekkürler
Sadi06 Çok güzel goller...Bazılarına opsss dediğim oldu. Benim merak ettiğim bu maçlarda seçmiş olduğun mod. basit mod'larda mı oynuyorsun yoksa profesyonel falanmı ? :)
cimbomlu45 hepsi topplayer yeni bitane daha hazırlıyorum bunlar yeni hazırladığıma göre çok basit kalacak daha fazla opps dersin gibime geliyor yorumun için teşekkürler
cimbomlu45 Orjinal Mesajı Yazan: temhem82 goller nerde göremıyoruz kardeş goller ilk mesajda youtube la başlayan link var üstüne tıkla