CVZ tmm bende ööle yaptım bi deişiklik olmadı bu arada yardım istememde ne sorun var sadece bir an ewel yükleyebilmek için ööle yaptım
burakkab kitserverin içinde formalar,stadlar,toplar vs. yüklü olduğuna eminmisin sadece kitserver yüklediysen olmaz
reporter05 kitserverla forma nasıl ekliyecem galatasaray forması indirdim ama hiç bi sonuç yok aynı kitserverla nasıl yapacağımı söyleyebilir misniz
ozgurufuk ya peki kitseveri içinde formala stadyumlar vb. şeylerin olduğu indirebileceği bir site varmı
barisalkis12 Orjinal Mesajı Yazan: ozgurufuk ya peki kitseveri içinde formala stadyumlar vb. şeylerin olduğu indirebileceği bir site varmı otur kitserverler genelde yama sitelerin yaptigi yamalarda oluyo.
gz.bjk abi ben indirdim kitserveri program files içinede attım setup a basıyom olmuyo setupa tıklanmıyo lütfen bi yardım:o
ozgr mrb ark pes6 yı yuklerken bi prob. yasıyorum..addidas F50.06+tunit royel.png ve bunun gibi bi dosya daha hata veriyor.ben yeni kitserver dosyası indirdin simdide 0_text dosyası hata veriyo ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz??simdiden saollun
rock sever hey millet ben kitserveri kuruom setup diom ama olmuo ondan sona nap caz lütfen biri cewp wersin