Pierre: "Öyle mutlu oldum ki"
Galatasaray karşısına genç bir kadroyla çıktıkları için fark yiyeceklerini düşündüğünü söyleyen Van Hooijdonk, “Böyle bir hezimeti Fenerbahçe taraftarına nasıl anlatırım?” diye korktuğunu ifade etti.

‘Öyle mutlu oldum ki’
Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızı Pierre van Hooijdonk, Galatasaray maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen Hollandalı yıldız, “Hocam ilk 11’i açıklayınca şaşırdım. Çünkü takım gençlerden oluşuyordu. Tek tecrübeli bendim. Galatasaray’ı tanıyan biri olarak sonucun aleyhimize olabileceğinden, kalemizde 5-6 gol görebileceğimizden korkuyordum. Olası bir hezimeti Fenerbahçeli taraftarlara nasıl anlatırdım? Neyse ki korktuğum olmadı” dedi.
‘Dalga geçeceklerdi’
Galibiyetle çok rahatladığını dile getiren Pierre şöyle konuştu: “Yenilseydik herkes benimle dalga geçecekti. Gole gelince; Mondragon’u önde gördüm ve şutumu kullandım” dedi. Ünlü golcü hakemin yönetimi hakkında ise “Galatasaray’ın ev sahibi olarak avantajları olacağından emindik ama hakemin bu kadar yanlı davranacağını tahmin etmiyorduk. Zaten maçtan sonra hakeme gittim ve ‘Çok teşekkür ederim’ dedim. Başka şeyler söyleyecektim ama susmayı tercih ediyorum. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır’ dedim.”
tam olarak nereye açıcağıma karar veremedim konuyu.maç ile ilgili konuşuyor ama Fenerbahçe ile ilgili konuştuğu için ve eski futbolcumuz olduğu için buraya açmaya karar verdim.