mirдňdд Aşağıda izleyeceğiniz video Amerika'da çekilmiş ve Cleveland'lı bir komedyene ait. Bu video öyle beğenilmişki, şu ana kadar 38 milyon kişi tarafından izlenerek gelmiş geçmiş en yüksek Rating'e ulaşmış durumda.. &eurl=">&eurl=
ŞANLI_ Hiç Hoşuma Gitmedi, Komik bişiyse de hiç gülmedim. Diğer Videolardan ayıran yanı ne die düşnmedim diil ?
ozman89 Bence gayet güzel adam müzikler arasında geçişleri mükemmel yapıyo yani haketmiş iki üç kez izledim.Tabi zevkler ve renkler tartısılmaz ;)
haeroon Bu da bu videodan sonra YouTube'un önerdiği videolardan biri. Daha önce izlemediklerimi de izleyince, insan olmadığı hakkındaki şüphelerim artmış bulunmakta. &mode=related&search=">&mode=related&search=
KalkVeSavas adamın ne dediğini anlamadan,komik değil gibi şeyler demek komik,ingilizce biliyon sanki.
rapper bence güzel yani adam dansları falan harika yapıyo geçişler de güzel yani...bu arada diğer video da sağlammış
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX Arkadaslar, sakin linke basmayin... Ara daha fazla acilmasin :D süpersin.....:D