K o z m o n o t F B bana biri fifa 2007 de frikik çekmeyi anlatabilirmi yerden cook sert cekme falan:o
fb_16 barajı diğerin hizasına getir ama tam yapışık olmasın hafif aralık bırak sonra tuşa alttaki çubuğun 1/4 ü dolacak kadar basman yeterli
ROckER_TEen Q ya basılı tut yerden sert vurur.Veya çekicek adam sağ ayaklıysa daha sağa bak shift e basılı tut şutu çek tüp dolsun tam vuruken sola bas sola doğru ayak içiyle falso verir.sol ayaklıysa tam tersini yap (elin hep shiftte olsun)HAYIRLI FRİKİKLER:)
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: fb_16 barajı diğerin hizasına getir ama tam yapışık olmasın hafif aralık bırak sonra tuşa alttaki çubuğun 1/4 ü dolacak kadar basman yeterli Direk galiba, yanlış anlaşılma olmasın die yazma ihtiyacı duydum.
fb_16 Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Orjinal Mesajı Yazan: fb_16 barajı diğerin hizasına getir ama tam yapışık olmasın hafif aralık bırak sonra tuşa alttaki çubuğun 1/4 ü dolacak kadar basman yeterli Direk galiba, yanlış anlaşılma olmasın die yazma ihtiyacı duydum. evet direğin olcaktı düzelttiğin için saol ;)