Öncelikle herkese slm
Logitech chillstream gamepad aldim arkadaslar.
Fifa 2006 da gamepad ile maca basladigim zaman beni oyundan atiyor. exe hatasi veriyor oynuyamiyorum ama normal klavye ile oynayabiliyorum.
2007 de ise oyuna giriyorum. takim secme bolumunde malesef iki tane gamepad gozukuyor ve birini sectimmi 2.de otomatikmen geliyor. maca basladigim zaman sectigim takimdaki oyuncularimin uzerinde normalde 1 renk olmasi gerekirken 2 ayri renk var. biri yesil biri kirmizi. ustunde yesil renkli secili adama top geldimi tuslar farkli, ustunde kirmizi renkili secili adama geldimi tuslar farkli. klavye ayarlarinda 3 tane ayri tus ayar yeri cikiyor 1´i klavye diger 2´si de benim gamepad ben butun tuslari ayni yaptim oynuyabiliyorum ama su sorun var malesef bir adami sectimmi diyelim kirmiziliyi, yesil secili adamda otomatikmen geliyor. Yani oyun bir sekil benim gamepadi 2 tane algiliyor ve bir takimi 2 gamepadli oynuyor gibi oluyor.
Her iki oyunuda yeniden kurdum ama bir degisiklik yok. Sizce oyunlarmi bozuk. Gamepadmi bozuk.
Ayrica gamepadla hem fifa 2006 ve 2007 yi sorunsuz oyanayabilen arkadas varmi varsa bana gamepadin markasini yazarmi,
Son olarak 2006 da Z (yabanci klavyelerde Y tusu ) tusu ile calim filan yapiyordu benim 2007 de ise z tusu hic bisi yapmiyor. Sadece Z Ile beraber Dye bastimmi plase atabiliyorum. Bu genel bir degisiklikmi yoksa benim fifa 2007 oyunum bozuk olabilirmi?
Herkese cok tesekkur ederim. Sevgiler, Saygilar.