Hayko_777 pes6 dosyalar bölümünden 9 stad indirdim memnun kaldım,yapanın ellerine sağlık. başka stadlarda yüklemek istiyorum,stad yamasını nerden bulabilirim?
Hayko_777 valla artık çok saçma konular mı açıyorum,düşünmeye başladım.foruma ilk üye olduğumdan bu yana elimden geldiği kadar herkese yardım ettğimi düşünüyorum.ama bu son zamanlarda nedense ya hiç kimse benim konuları kale almıyo ya da bi kaç kişi yardımcı oluyo.onlardanda allah razı olsun. canınız sağolsun
alexxson birader dogru diyosun insanlar kendisi yaptigi zaman dünya umrunda degil..paylasmıcaksaniz yardim etmicekseniz sitede ne geziosunuz .a.q
Hayko_777 yaa hadi üyeler neysede adminler neden biraz daha gyret göstermiyo. ah ben burda admin olacamki kimse yalnız kalmaz.
rapman yine yardım buraktan geldi :) vala her konuda mesajı var herkese yardım etmeye çalışıyo burak :) helal olsun...!
Hayko_777 ilginiz için hepiniz sağolun. Dipnot:keşke insanlar birbirlerine ilk mesajdan sonra yardım etseler de,ikinci mesajlarda sitem mesajı olmasa.;)