1yanke1 R2 tusuna basılı tutarak oyuncunun baktığı yönün tam tersi yötusuna basarak topu geriye ceker
1yanke1 R1 tusuyla hızlı kosarken aynı anda R2 tusuna basıp capraz yön tuslaına basmak topu ayağınızdan oldukca cok acar önünüze doğru olan yön tusları
1yanke1 R2 ye basıp sağ veya sol yön tuslarına basmanıs topla beraber oyuncunun yavasca sola veya sağa doğru hamle yapmasını sağlar
1yanke1 ronaldinhıo, c.ronaldo , ronaldo , gibi oyuncularla L1 tusuna 3 defa hızlı hızlı basmak ronaldinhonun sasırtma hareketini yapar
1yanke1 oyuncu dururken R1 ve L1 tuslarına aynı anda basmak bu da topu önünüze acmaya yarar hemn suta basarsanız sutlarınızın daha hızlı gideceğini göreceksiniz
1yanke1 recoba emre gibi , solak oyuncularda hepsinde deil ama benim bildiklerim bunlar yukarıdan asağıya doğru gelirken geriye basıp suta basınca hareketle sut cekiolar biras karısık gibi görünüor ama yapılması en kolay hareket sizin bir sey yampanıza gerk yok sadece suta basın ve tabi zmanlama
1yanke1 şimdi yazacaklarım göze cok hos gözüküo ama yapması oldukca zor ama eliniz alısınca cok kolay yapıılıor koşma halindeyken karsımızdan oyuncu gelirken tabi hareket bitince topu ayağınızdan acıldığını göreceksiniz acılınca siz R2 tusunu kullanarak oyuncunun solundan geçior ve topa doğuru kosuorsunuz bölece topu sağından hareketle atıp solundan geçmiş gibi oluor yapması gerçekten cok zevkli ve karsınızdakini deli edior:D
1yanke1 ya ben bunları playstation koluna göre annatıorum tusları da öle söledim siz ayarlarsınız heralade onları;D
1yanke1 oyuncu size doğru gelirken hafifce orta tusuna basın ama cok hafifce bunu analogla yaparsanız daha kolay oluo cünkü analogla kısa bir mesafeye atılıo zaten top topu sağından atınca oyuncu topu almaya gidene kadar siz gidip alabiliorsunuz annatması cok zor ama bu da cok zevkli birascık da ell alıskanlığı gerekiyorr bunu annatmadım galiba ama olsun sonuçta annatmaya aclıstım
1yanke1 şimdi ben size yardım cı oldum birasda siz ban yardımcı olun ben bu pes turnuvası arıorum izmirde playstation ama internetten bbakıorum ama hiç birşey bulamıorum saçmassapan yerlere girior bilginiz varsa beni haberdar ederseniz cok sevinirim şimdiden tesekkürler. bide bilgisayardaki görüntüleri nasl kaydediyorsunuz?? bu konuda da aydınlatılırsam sevinirim
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: 1yanke1 ronaldinhıo, c.ronaldo , ronaldo , gibi oyuncularla L1 tusuna 3 defa hızlı hızlı basmak ronaldinhonun sasırtma hareketini yapar Takahara, Ibrahimovic, Wilhelmsson da yapar bana gelenler bunlar başka varsa söyleyin
Curcuna 1yanke1 Flood Rekoru Kırmışsın Dikkatli Ol Bundan Sonra;) Ayrıca crdsa Park Chu Young'da Yapar.
1yanke1 uyardığın için saol bir daha yapmam alıskın deilim forum falan alıscaz artık;D bildiğiniz turnuva falan varsa yazarsanız sevinirm:D