umuteleven merhaba arkadaslar ben bu yeni evo patchi yükledim hersey mükemmel fakat coğou oyuncunun alnının üst bölümü kel cıkıyo.ronalda falan aynı yüzünde maske varmış gibi duruyo.ama bu sorunlar uzak kameradayken.mesela iice yaklastırdığım zaman hiç sorun yok.bunu nasıl düzektebilirim yardım ederseniz sevinirim.
lazyvino sorun pes5 de de vardı, lampard cok komik daha degisik bir olayda milli takımda var, kaleci volkan havaa forma değiştirdi beyaz formayken havada lacivert oldu yere ögle dustu, bi kaç kere daha oldu sonra, sizede olabilir, oldukca güldürüo
umit_karan_99 kitserver in içinde lodmixer var, ordan ayarları deiştirin.böylece düzeldiğini göreceksin...
bekir_aker hollanda ligi tezahürat slotları hangılerı acaba yardımcı olabılırmısınız..slotu bılmedıgım ıcın tezahüratı yukleyemıyorum
aksenola çok teşekkürler ya bende bunu arıydum sürekli lodmixeri yani meğer kitserver da varmış ohh be.o kellik yüzüjnden evo yu silmiştim şimdi bi daha yüklüycem:)
SirEren ayarları neye göre yapacaz bi açıklarmsıın başlık açtım henüz cevap gelmedi burda bulduğuma sevindim sinir oluyodum kakanın kafa kel ronaldinho maskeli felan
SirEren arkadaşlar bu lod mixer in ne yaptığını pek anlamadım benim lod mixer aşağıdaki gibi biriniz bunları ne şekilde ayarlayacağımı söyleyebilirmi