Arkada$Lar bunu daha önce keşfeden arkadaş warmı biLmiyorum.. Ama 1-2 gün önce oynarken ben ke$fettim..SizLerLe payLa$mak istiyorum..
MalatyaLı oLdugum için Türk Telekom Lig A'yı yükLedim we kariyere ba$Larken Malatyaspor iLe ba$LIyorum..Bütcem 250.000€ oLarak ayarLI..$imdi iyi dinLeyin..
'' önceLikLe iLk kariyere giri$imizde maç ba$Ina en fazLa para weren sponsoru seçiyoruz..Daha Sonra oyuna giriyoruz.. ILk sene hiç transfer yapmayaLIm..Kendi TakımımızLa başarILar kazanmaya caLIsaLIm bütcemiz az oLdugu için zarar edebiLiriz.. 2. Senemize Geldigimizde Paramız az miktar artmış oLdugundan Staff Upgardes kısmında Negaration (Yani Görü$me antrenörümüzü) 1kac basamak artırıyoruz.. Daha Sonra Transfer Markete giriyoruz.. Search'a tIkLIyoruz.. LigLer kIsmIndan Any Secenegini secip En a$agIdaki Transfer Seçenegini Free Agent oLarak ayarLIyoruz we EnterLiyoruz..Daha Sonra OweraLL'i En yüksek oLan 3 oyuncuya Teklif Yapıyoruz ama Teklif yaparken a$agIda yazIcakLarImI yapIn..
1- Maç ba$Ina werILebiLecek En fazLa ücreti werin.. MeseLa oyuncu Maç ba$Ina 20.000€ para istiyor.. Onu en fazLa %50 oranında artırabiLecegimiz için En fazLa 30.000€ werebiLiyoruz.. En fazLa 30.000€ tekLif edin..
2- OyuncuyLa 1seneLik anLa$ma imzaLayIn..
3- Oyuncuya Attıgı goL oranInda %15 pirim werin..
daha Sonra tekLifi gönderin we oyuna girin.. Maçınızı yapIn..Oyuncunun geLmedigini dü$üneLim..2. Sefer yine paramızı en fazla $ekilde artırıp yine teklif ediyoruz.. 2. Seferde %95 oranında gelecektir oyuncu..oyuncuyu Aldıktan hemen sonra Transfer Market - Negaration History Secenegine giriyoruz we bedawaya aLdıgımız oyuncunun Kac milyon dolar oldugunu görüyoruz..

ama transfer sezonunun başında oyunu kaydedin 1kere..oyuncuları alınca kaydedin..oyuncuları satana kadar kaydedmeyin..Oyunculara cok yüksek fiyat werdigimiz için satamaz elinizde kalırsa bütceniz aşagı düsebilir..Benim Malatyaspor iLe 2. Sezonumda 24.000.000€ param wardı.. $imdi resimLerde gösterdigim oyuncuLarIn oweraLLeri dü$ük oLdugu için paraLarIda dü$ük oLdu.. Bütceniz cok yüksek oLdugunda Transfer ediLen yani Free agent oLmayan normal satılan oyuncularıda hemen alıp daha fazla fiyatlara satabiLirsiniz..
Ama Son 1dipnot.. Yaşı yüksek oyuncuları tawsiye pek etmiyorum.. Elinizde kalabiliyor.. 30we üzeri oyuncuları almayın.. 25e kadar olanLarı tawsiye ediyorum. SoruLarınız oLursa cewapLayabiLirim.. ;)