ŞAHİNBEY Arkadaşlar bi elemanla online maç yapıyom. Eleman tüm hava toplarını kapıyo ve işin daha da garibi topu orta sahadan kaptı mı benim kaleye kadar gidip gol atıyo ve ben elemanı sıkıştırdığım halde topu kaptırmıyo. Sağlı sollu seri çalımlar atıyo ama bildiğiniz estetik anlamda çalım değil. Yani sağ sol yaptığında oyuncu çabuk sağ sol yapıyo ama bende daha geç cevap veriyo sanki ve defanstaki karambol olaylarında top sürekli onda kalıyo. Bu saydığım hareketleri nasıl yapıyolar acaba. Online oyundan soğuttu bu olay beni ya. Adam santra yapıyo santradan gelip golü atıyo. B.sayara karşı world classta bile dört beş maçta 1 gol yiyom ama online oyunda bu defans olayı olmuyo :(
ultralp evet yaaa aynisi benimde sikintim biri soolesin bide hizli kosmaya basinca adam topu ayagindan cok acio adam kntrolu cok zor
ultralp evet yaaa aynisi benimde sikintim biri soolesin bide hizli kosmaya basinca adam topu ayagindan cok acio adam kntrolu cok zor
Fatih Yilmaz arkadaşlar aynışey bendede oluyo ama sizin hissettiklerinizi arkadaşım hissediyo ya benimki şans ta olabilir ama orta sahadaki hava toplarında Q+S veya Q+D ki benim tavsiyem pas olan şimdiye kadar hiç bir hava topu vermedim orta sahada eskiden hiç alamazdım artık hiç kaptırmıyordum bence sihirli tuş Q çünkü her yaptığınız şeyde Q kullanırsanız çok faydası olduğunu göreceksiniz orta açma pas verme ikili mücadele v.s v.s emin olun farkı göreceksiniz ama dediğim gibi geçerli kaynağım kendimim deneyerek oldu tahminim herkesede yarar
h_halit38 topu kapmaya çalışırken A tuşuna da basılı tut sende kaparsın çalıma gelince çalım atarken elini E den çek sen elemana fark atarsın :D
ROBERTO.CARLOS [COLOR=DarkOrang arkadaşlar benim bildiklerim. sağ ok tuşu sol ok tuşu ve yine sool ok tuşu basın adam şaşırsın vb
dusau Birde bu oyunun ayarları ilede ilgili sen world class yapıyosun adam amator yapıyor, senin kaleci amator,adamın kalecei world calss kaleci oluyor daha zor gol yiyor o zaman