muratyank27 Alexandre Patoyu fifa 07 de nası bulcak managerlik yapıom fifa 07 de patoyu istiyorum nası olcak
metixx caner erkin uzun süre oynatın serdar özkan serdar kurtuluş arda turan aydın karabulut kazım kazım v.b bu oyuncuları 1veya 2 sezon oynatın hemen 90 ve üzerine çıkıyor;)
cayabashy aaron lennon(rwm)-lenny(st)-marchelinho(cf)-luizao(cb)-gonzalo castro(rb)-diego capel(lwm)-guardado(lwm)-freddy adu(cam)-jonathan de guzman(cm)-nizamettin çalışkan(cam)-caner erkin(lwm)-arda turan(lm)-volkan demirel(gk)-linz(youth academy-cm)-hikmet egehan(youth academy-st)-marcelo(lb)-ramon(cam)-dzemaili(cdm) -claudio(st)-rafael sobis(st)-onouha(gk) kariye modunda brezilya ligindeki oyuncular çok iyi oluyo fiyatları yüksek ama maaşları az
dogum arkadaşlar beşiktaşın alt yapısın hikmet egehan var oynattığın yükseliyor 2 sezzon oyna 87-90 arası işte
dogum arkadaşlar siz sitedeki fifa07 nin 2009 kadrosu yamasını indirin orda beşiktaşta batuhan karadeniz var 5-7 sezonda 99 oluyo
ramazan622 CARLOS EDUARDO-GREMİO ALEXANDER PATO-AC MİLAN JOSE SOSA-BAYERN MUNİCH GUİLHERME OCHOA-AMERİCA FC FREDDY ADU-BENFİCA SERGİO RAMOS-REAL MADRİD MARCELO-REAL MADRİD DRENTHE-REAL MADRİD CARLOS VELA-OSASUNA ADRİAN-? GARETH BALE-TOTTENHAM HUDDLESTONE-TOTTENHAM SAMİR NASRİ-MARSİLYA ANDERSON-MAN UTD NANİ-MAN UTD BOJAN-BARCELONA SOLDADO-REAL MADRİD BENZEMA-LYON BODMER-LYON BEN ARFA-LYON SESSENGON-LE MANS PATRİKE EMNES-ROTTERDAM KERLON-CRUZERİO MARCELO MORENO-CRUZERİO
ferhatbjk88 arkadaslar size lulinhayı onerırım 3 sezonda 99 oluyo her maç gol atıyo ayrıca cok ucuz 18 yasında olması lazım.castillo shaktar donetsk tony kroos bayern bu 3 oyuncuda 5 yıldızlı ve hepsi 99 oluyo 2 3 sezonda
motorola89 Beyler hiç bunlarla uğraşmayın! Alın M.Unitedi altyapısındaki Hawkinsi alın ilk 56 overall sonra baya bi yükseliyo o adamın performansıyla ilgili
muratc48 evet arkiler Hawkinsi ben redbula transfer ettim 12 sezon sonra adam 88 bide carier modunda transfer yapcagınız ilk isim wigan atletic deki HENRİ CAMARA OLSUN ucuza geliyo ama süper oluyo trasfer edin pişman olmassınız ben ettim 8 sene celticte tuttum gol krallıkları hep ondaydı süper 40 yaşında bıraktı futbolu forvetin vazgeçilmezlerinden biriydi
chuky981 kaleci arayanlar hereford da tkoviç. 17 yaşında 70, 23 yaşında 99... ama belli bi süre satmıyo hereford... soona tottham hotspurs da dos santos, soona 2012 gibi alman 2. ligi takımlarında birinde clouther çıkıyor 17 yaşında 90 defans.