crdsa niye ki bence değiştirilmiş daha iyi. çekilir mi türk takımlarının oyuncuları default özelliklerle ama yine de yaptım istediğini. bi dene bakalım
crdsa kendinkini yedekle ve dene bi benimkini : http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=112659
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: crdsa niye ki bence değiştirilmiş daha iyi. çekilir mi türk takımlarının oyuncuları default özelliklerle ama yine de yaptım istediğini. bi dene bakalım Saol... Değiştirilmiş İstemememin Sebebi Transfer Döneminin Anlamı Kalmıyo... Kleberson'a Bakıyorum Fabregas'tan İyi.
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: DєωiLтяч Orjinal Mesajı Yazan: crdsa niye ki bence değiştirilmiş daha iyi. çekilir mi türk takımlarının oyuncuları default özelliklerle ama yine de yaptım istediğini. bi dene bakalım Saol... Değiştirilmiş İstemememin Sebebi Transfer Döneminin Anlamı Kalmıyo... Kleberson'a Bakıyorum Fabregas'tan İyi. doğru söylüyorsun.
Curcuna Tekrar Upload Edebilirmisin Dosya Hasarlı Diyo. Edit:Aradığımı Buldum Gayet Güzel Bi Opt. FileYüklemek İçin Tıkla
crdsa sağol. senin gibi opt file isteyenlere büyük yardımın oldu. benim bi arkadaşa da lazımdı çok sağol.
Curcuna Önemli Değil Gerçekten Özenle Hazırlanmış Bir Opt. File Hazırlayan Arkadaşların Eline Sağlık.