Passenger F.Bahçe'ye özür borcumuz var Galatasaray eski İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Radyospor'a gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Gürsoy, "Önder Turacı olayında F.Bahçe'yi çok suçladım. Önder'i oyaladık ama alamadık. F.Bahçe'ye gitti. Biz o dönemde Fenerbahçe'ye çok saldırdık. Bereket F.Bahçeliler bize uymadı da ortam gerginleşmedi. Onlara bir özür borcumuz vardı. Geç de olsa burada Fenerbahçe'den özür diliyorum" dedi.
Gökhan Gerek Galatasaray"ın Avrupa Kupaları Olsun, Gerek Lig Maçlarından Sonra Olsun, Bu Ergün Gürsoy Çıkıp, Gerçekleri Söylüyor.İzleyen Varsa Dikkatini Çekmiştir, Ofsayta Ofsayt, Gole Gol Diyebiliyor.Dürüst Olduğuna İnandığım Bir Yönetici :)
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Gerek Galatasaray"ın Avrupa Kupaları Olsun, Gerek Lig Maçlarından Sonra Olsun, Bu Ergün Gürsoy Çıkıp, Gerçekleri Söylüyor.İzleyen Varsa Dikkatini Çekmiştir, Ofsayta Ofsayt, Gole Gol Diyebiliyor.Dürüst Olduğuna İnandığım Bir Yönetici :) malesef gecmişi temiz degil bu kadar.galatasaraydan malatyaspora giden 21 adet son model doğanlar(ki bu olay ertesi sene malatyasporlu yöneticiler tarafından dogrulanmıstır) ve daha bir kac olayda başrolü oynayan kişidir ergun gürsoy...
Gökhan Doğrudur, Büyüklerim Bazen Sohbet Ederken Kulak Misafiri Olurum. :) Bunlarıda Duymuştum, Hatta Tranfer Etmek İstedikleri Oyuncuları Zorla,Gece Operasyonu Düzenleyip, Takıma Getirdiğini Dahi Duymuştum.
mertergs belki doru sölüyor ama gs den gittiği için bunları yapıyo bu 1 değil önceden de bazı açıklamaları oldu ve delegelikten bile ihraç edildi haberi olmadan ö.canaydın tarafından yani bi savaş var aralarında bu demek oluyoki gs yi kulanarak bazı şeyler sölemesi ne kadar gs li olduğunu gösterir önceden bu adamı çok severdim ama artık sevmiyorum
03Gs1905 Sayın Ergün Gürsoy'a ya da Canaydın yönetimleri içindekilere soruyorum bunu.. Galatasaray taraftarına çektirdiğiniz çeşitli çileler,aslımız olan parçalı formayı giymememiz,Olimpiyat faciası vs gibi nedenlerden taraftara özür borcunuz hiç mi yok?
ŞANLI_ **Adam Yorumculuk, Köşe yazarlıgı gibi işler yapıor şu sıralar gündem yaratmak için en güzel çözüm Gerçekleri Sölemektir. ;)**
LENNOX Tabi herkez isine gelene 'dogru soyluyor' der, Cihan Oskaysa komplo theorisi olarak algilanir zaten ozaman fenerbahceye savas acilmis olur, hani su federasyonunda icinde oldugu olaylar ve gs ve bjk (nerde?)
[silindi] 03GS1905 bence doru sölemiş her nekadar fenerli olsamda bisürü gs li arkım var ve olimpiyat çilesi verilen ama gerçekleşmeyen sözleri hepimiz biliorz