sancar Kayıt ettiğim golleri ve maç sonu önemli görüntüleri nasıl **wav** çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim eğer program gerekiyosa programı nerde bulabilecemi veya programın linkinide eklerseniz çok makbule geçer
teoasis wav değil de mpg, avi falan demek istedin heralde.. onu ben de çok düşündüm, tek aklıma gelen masaüstünün görüntüsünü video olarak çeken bi programla kaydetmek.. daha kolayını bilemiyorum.
xenas ben fraps ı kullanarak alabiliyordum. fakat son formattan sonra çok ama çok ağır çekimde kaydediyor. bu da bilgisayarın yoğun çalıştığından kaynaklanıyor sanırım. youtube ye de üye olup gollerini sergiliyebilirsin.
lazyvino Orjinal Mesajı Yazan: nihat sarac ben fraps ı kullanarak alabiliyordum. fakat son formattan sonra çok ama çok ağır çekimde kaydediyor. bu da bilgisayarın yoğun çalıştığından kaynaklanıyor sanırım. youtube ye de üye olup gollerini sergiliyebilirsin. Bende gollerimi youtubeda sergilemek istiyorum ama nasıl koyucaz oraya, .mpeg uzantılı hala cevirmek icin hangi rogramı yukliycez converter olarak, bilgi veren olurs bende sevinirim..
lazyvino Orjinal Mesajı Yazan: tutkularinadami "total video converter" ile video formatlarını değiştirebilirsiniz saolsın programı yukledim ama replay dosyalarını cevirmeyi bi turlu beceremedim, eger kullanıyorsan biraz bilgi verirsen sevinirim..
xenas walla arkadaşım ben fraps la alıyorum"windows movie maker" la müzik ve efek ekleyip bilgisayarıma kaydet diyorum. sonra youtube de upload ı tıklayıp gözat seceneğinden kaydettiğim dosyayı bulup al diyorum.herhangi bir çevirme işlemi yapmıyorum. şu adreste en son katdettiğim goller var. ">
lazyvino Orjinal Mesajı Yazan: xenas walla arkadaşım ben fraps la alıyorum"windows movie maker" la müzik ve efek ekleyip bilgisayarıma kaydet diyorum. sonra youtube de upload ı tıklayıp gözat seceneğinden kaydettiğim dosyayı bulup al diyorum.herhangi bir çevirme işlemi yapmıyorum. şu adreste en son katdettiğim goller var. "> evet saolasın halletmiştim zaten bir süre önce bu da benden olsun ">
seductive32 yaw arkadaşlar bende kaydetmeyi cok istiyorum fakat frapsla kaydedince izlerken cok takılıo acaba nedenini bilen varmı oyksa bende mi bole oluo sadece :S:S