Beckham_C.Ronaldo Forma burda=. NOT:Kusura bakmayın ama bu formayı çok istediğim için içim rahat etmiyoo.
YKG Orjinal Mesajı Yazan: semihply kardeş çalışmaların çok güzel eline sağlık. rica etsem tottenham formalarını da yaparmısın? önceki sayfalara bakarsan yaptığımı görürsün ;)
Beckham_C.Ronaldo İşte sözünü ettiğim forma bu="http://img362.imageshack.us/my.php?image=milanhome07od8hp7.png"
semihply evet ya kusra bakma iyi bakmamışım. çok güzellermiş eline sağlık ama ufak bi sorun var bu formaları nası indiriyoruz ve oyuna nası atıyoruz kısaca anlatırsan çok sevinirim. teşekkürler.
YKG Orjinal Mesajı Yazan: miracle10 beyler formaları nasıl yapiyosunuz we nasıl fotolarını cekiyosunuz aga foto falan derken ne demek istedin anlamadım ama formaları photoshop la yapıyoruz:)
Tearaway renkler için sana ufak bir tavsiye ;) 3 tane katman aç 1.katman multiply 100 2.katman overlay 50 3.katmanı multiply 100 yap boyarken renkleri koyu yap
muratali ya arkadaslarım formaların templateini ve logo sponsor packini nerden bulurum bi yardım edin nolursunuz. ayrıca formaları yapan arkadas gercekten kaliteli yapmıs.yalnız son barca formaları biraz koyu gibi sanki
torres26 ykg hocam forma guselde cok karanlık koyu son haftalarda yasaktı bılgısayar yorum yasamadım kusura bakma o fenerın mawı forması cok gusel cok gusel formalar yapıosn cok yaratıcısın yanı ısteklerımı affet bu yusden cnku sndn ıyısı yok
YKG Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway renkler için sana ufak bir tavsiye ;) 3 tane katman aç 1.katman multiply 100 2.katman overlay 50 3.katmanı multiply 100 yap boyarken renkleri koyu yap bende o konuda yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum yazdıklarını dikkate alıcam saol ayrıca kardeş sana pm atılmıo galiba eğer özelime mailini verirsen bikaç sorum olacak tabi istersen
YKG arkadaşlar tearaway arkadaşımızın ettiği yardım sayesinde artık formalarımın hem boyama hemde logolar açısından daha kaliteli olacağına inanıyorum şimdilik bi örnek koyuyorum fazla uğraşmadım ama daa iilerini yapıcam