UtkUguR Stade Velodrome Old Trafford Stade De France AWD Arena Hannover Zentralstadion Leipzig Stade Louis II Estadio De Mestalla Betzenberg - Kaiserslautern Ruhrstadion Bochum Nou Estadi Tarragona Ruiz De Lopera - Sevilla Estadio Do Dragao - Porto Parken Stadium - Kophenagen Bu Stadların Hepsini 0_text e importluyorsunuz Saygılarımla!!! İyi oyunlar
UtkUguR Ali Sami Yen Şükrü Saraçoğlu İnönü Hüseyin Avni Aker Ankara 19 Mayıs Olimpiyat elimde yoktu onun için koyamadım Tüm stadları dkz ile ekliyoruz;) İyi oyunlar
uA_gRs Orjinal Mesajı Yazan: harun1903 dostum bu importlamayı ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisin yapamıyorum :( dkz studioyu acıp file/open filedan 0 texti acıyoruz sonra edit/import/import all filesa tıklayıp stadı seciyoruz ve stad oyunumuza ekleniyo ;)
rapman Christmas special-offer valid until 1.1.2007 diyo yıl basına kadar dowland olmuyo zaten kotayı aştım indiremiyorumm çok sağol linki werdiiğin içinnn ben indiririm yılbasından sonra tekrardan ellerine sağlık...!
UtkUguR Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON şükrü saraçoğlu oyundan atıyo. bende öle bişi olmadı sorun ssenin oyunda olabilr bu arada yorumlar için tşk
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: rapman Christmas special-offer valid until 1.1.2007 diyo yıl basına kadar dowland olmuyo zaten kotayı aştım indiremiyorumm çok sağol linki werdiiğin içinnn ben indiririm yılbasından sonra tekrardan ellerine sağlık...! o yazının çıktığı sayfada "(or wait ... minutes)" de yazıyomu.("..."nın yerinde her hangi bir sayı yazar)
UtkUguR Bunları kitserver haline getirecek bir program var mı bilmiyorum çünkü oyunumda kitserver kullanmıorum :cool:
UtkUguR içindeki crowd falan filan varya onları dkz numaraları haline getirdim (unknow_00...)ve importladım;)
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: utkugur içindeki crowd falan filan varya onları dkz numaraları haline getirdim (unknow_00...)ve importladım;) zeka :D ya bide keşke saraçoğlu nu , kashima soccer ın değilde westfallen in üstüne yapsalarmış.çatıları kötü olmuş.onun dışında iyi.;)
UtkUguR Arkadaşım şimdi ben kitserver ı çok iyi bilmiorum onun için Orda görmüş olduğun crowd_a0.str vb. onların adını unknow_00... şekline getirdim ve dkz ile importladım eğer kitserver ı biliyorsan onlada yapabilirsin
Mad_Dragon kit server a uygun stadları yüklemek çok kolay; indirdiğiniz rar arşivindeki klasör ü c/program files/konami/pes6/kit server/gdb/stadiums un içine atın.stad oyuna eklendi.;)