cimbomlu45 evet komik birde kaleci çizgide topu yakaladığı zaman ayağa kalkınca topu dışarı taşıyor ve korner yapıyor
gogosumer buna benzer bi golde ben online oynerken attım :) kafayla vurdum baya havalandı top kaleci tuttu havadan gelen topu sonra geri dondu (olay ayaktayken oluyo) direğe çarptı top elinden düştü kendide düştü :) sonra bende kosarak topa kodum ve gol oldu herif yabancıydı isyan etti bana :) bişeyler yazdı kendi dilinde ama herhalde küfür etmiştir :)
west_fatal Arada bi oluyo böle şeyler :D... Bu arada golü izlerken, arka planda bi parça çalıyor.. Çok hoşuma gitti, adını biliyo musunuz acaba beyler?
henryneco Orjinal Mesajı Yazan: west_fatal Arada bi oluyo böle şeyler :D... Bu arada golü izlerken, arka planda bi parça çalıyor.. Çok hoşuma gitti, adını biliyo musunuz acaba beyler? arkadaki sarkinin adi columbia pictures dir arkadasim favori bgm parcalarimdandir
west_fatal Orjinal Mesajı Yazan: henryneco Orjinal Mesajı Yazan: west_fatal Arada bi oluyo böle şeyler :D... Bu arada golü izlerken, arka planda bi parça çalıyor.. Çok hoşuma gitti, adını biliyo musunuz acaba beyler? arkadaki sarkinin adi columbia pictures dir arkadasim favori bgm parcalarimdandir henryneco, peki ben bu şarkıyı nerden bulabilirim? Oyunun içinde yok sanırım, yardımcı olursan çok sevinirim...
west_fatal Orjinal Mesajı Yazan: west_fatal Orjinal Mesajı Yazan: henryneco Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: west_fatal Arada bi oluyo böle şeyler :D... Bu arada golü izlerken, arka planda bi parça çalıyor.. Çok hoşuma gitti, adını biliyo musunuz acaba beyler? arkadaki sarkinin adi columbia pictures dir arkadasim favori bgm parcalarimdandir henryneco, peki ben bu şarkıyı nerden bulabilirim? Oyunun içinde yok sanırım, yardımcı olursan çok sevinirim... Ok.. Buldum ben...
henryneco http://rapidshare.com/files/9739921/_________-_columbia_pictures.rar background da calan parcayi isteyen arkadaslar icin ;)