mert1573 foruma bakıyorum herkes aynı seyı soruyo kıtserverla face nasıl eklenır ya sunu ayrıntılı veya resımlı ne bılım duzgun bı sekılde anlatacak bı ınsan evladı yokmu su koskoca forumda ya herkez ıkı kelımeyle acıklamaya calısıyo ama bu olay ole ıkı kelımelık bısey olsaydı mıllet bu kadar yakınmazdı her yerde herhalde
uA_gRs Orjinal Mesajı Yazan: UmmY Kardes Burak Yilmazin faceini upload edermisin, veyahat tum turk oyuncularin, zahmet olmasa, bi sey degil burak yılmazın ve diger oyuncuların facelerini (pes 5 ve pes 6 facelerinin hepsi olur) pes dosyalar bolumune gel orda facepackler olur ordan indir sonrada kitserverla ekle burakın ve diger bjklilerin facelerini de melihin yapmıs oldugu facepacki de bu sayfadan indirebilirsin ben burakı burdan indirdim
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: oleguer peki kardes cok saol da bişi sorcam dosyamız str ise ne yapmamız lazım acaba mesela ümit karan ın face ini ekleyeceksin.ve bu face str.o zaman map te 3851,"ümit karan.bin" değilde 3851,"ümit karan.str" yazıcaksın.
Jonah ya sitede ne dendiyse yaptım bu kitserver hakkında ama bir turlu ekleyemiyorum herseyi ama herseyi yaptım editte gorunmuyo ne olabilir sorun
uA_gRs **stadyum da dkz ile eklenio dkzden 0texti ac sonra tepeden edit/import/import all filesa tıkla islem bittikten sonra farklı kaydet deyip masaustune kaydet sonra da program filestaki 0textle yer degistir ;) **
shadow_oguzhan ama bende ki stadiumlar kitser stadiumlar...kitserver gdb stadium klasorune atiyoruz ondan sonra ne yapilacagini bilmiyorum not defteri var map isimli icinde stadium numaraları war ama o numaraları eklemeden olmuyomus onları da eklemeyi bilmiyrum :(:(
Affetmezler kardeş ben bütün dediklerini yaptım.olmuyor map dosyasını dediğin yerden indirdim içi boştu ama seninki dolu onları sen mi yazdın bu sadece türk oyuncular için mi oluyo yardum et lütfen