Okuldan geldigim gibi bilgisayarın başına oturdum ve uzun zamandır kafamda tasarladıgım incelememi yazmaya karar verdim. Avrupa'da en sevdiğim iki takımdan biri olan Bremen'i oyundaki ilk inceleme olarak seçtim. İlk incelemedir,yanlışlarım olabilir, iyi/kötü yanları belirtmeniz bana daha sonraki incelemer için yol gösterecektir.

Ülke: Almanya
Kuruluş: 1899
Başkan: Jürgen Born
Menajer: Thomas Schaaf
Stad: Weserstadion (42.500 kişi)
Favori Personeller: Otto Rehnagel, Rudi Völler
Ezeli Rakipler: HSV, FC Bayern
Diğer Rakipler: Schalke 04
Başarıları:

Lig Şampiyonlugu: 4 kez
Almanya Kupası: 5 kez
Almanya Lig Kupası: 3 kez
Avrupa Kupa Galipleri Şampiyonlugu: 1 kez
Avrupa Super Kupası Şampiyonlugu: 1 kez
Takım;

.. ve incelememizin amacı olan takımı burda anlatacagım.
Kaleciler: Tim Wiese, Christian Vander, Kasper Jensen, Andreas Reinke
Defans : P.Pasanen, P. Mertesacker, Naldo, L. Andreasen, F. Baumann, J. Vranjes
Defans : P. Pasanen, C. Fritz, P. Owomoyela, J.Vranjes, L. Andreasen
Defans : C. Schulz, P. Wome,
Orta Saha : L. Andreasen, J. Vranjes, F. Baumann, T. Frings, T. Borowski, D. Jensen
Orta Saha : C. Fritz, P. Owomoyela, T. Frings, D. Jensen, M. Zidan
Orta Saha : P. Wome, T. Borowski, D. Jensen, M. Zidan, Aaron Hunt
Atak Orta Saha : T. Frings, T. Borowski, Diego,Martin Harnik,T. Borowski
Forvet: I. Klasnic, Klose, Hugo Almeida, Aaron Hunt
Alt Yapı:
Takımın alt yapısı genel olarak iyi, yetenekli futbolcular var. Bir kaç tanesini kiralık verip, ilerki yıllarda takımınızda rahatlıkla oynayabilirsiniz
İsimlerinin yanına " *** " koyduklarım o oyunculara dikkat etmeniz gerektigi yönünde. Alt yapıdaki adamlarınızı satacaksınız yanına yıldız işareti koyduklarım adamları kesinlikle satmayın,ilerleyen yıllarda sizin takımınızda önemli roller üstlenecek kapasitedeki oyunculardır.
Not: Yanına " ***** " yıldız koydugum Polenz'i as takıma alın, çünkü yedek kadroya koyulacak bir oyuncu degil
Kaleci: Christopher Möllering
Defans: Daniel Hanke, Francis Banecki, Florian Mohr(***) JEROME POLENZ (*****)
Orta Saha: Amaury Bischoff (***), K.Artmann (***),D. Peitz(***), Max Kruse, T. Johrden, Thiago(***), P.Barje(***), K.Schmidt(***), T. Ziehmer
Forvet: Marc Heider, Jhon Jairo Mosquera, Andreas Granskov
Transfer:
Takımın kadrosu kalecisinden tutun forvet oyuncusuna kadar üst düzeyde. Transfere hiç ihtiyaç yok, zira alt yapıda da cok yetenekli adamlar var, ama "ben bu oyunda transfer yapmayacaksam nasıl zevk alabilirim ki?" diyenler icin önerecegim isimlerde yok degil. Takımda en önemli isimlerini basında kuşkusuz Klose geliyor ama olası bir sakatlıkta sıkıntı çekecegimiz de çok acık, diger elemanlar onun yerine dolduramaz
Önerecegim mevkiiler ise; orta sahanın soluna Bielefeld takımından Kobylik'i kiralayın, zaten kiralık listesinde oynattıgım iki maçta( biri kupa digeri lig) toplam 4 asist yaptı. Forvete de Vitti'yi öneririm, oyunun basında baya bir ucuz.. Yönetimde zaten 6 M $ gibi bir bütçe veriyor..
Taktik;

Tavsiyem 4-1-2-1-2'dir. GK icin Wiese'yi gönül rahatlıgıyla koyabiliriz,öyle bir kaleciki tek basına maçı kurtardıgı bile oluyor.DR için ise takımda büyük bir kapışma var, ama benim tercihim Fritz'den yana, stopere ise Naldo bankom, Mertesacker'de oyun başında sakat olduğu için ya Pasanen ya da Andreasen'i koyabiliriz. (isterseniz DR'ye Pasanen'i de koyabilirsiniz) DL'de ise Schulz, Wome'den daha iyi, ilk 11'de Schulz oynamalı. DMC için hem tecrübesi hem de takıma uyumluluğula Baumann. MR Frings, ML'niz ise Borowski olsun. Bu iki oyuncuda tam bir uzaktan şut atıcı (Frings'in DK'da Kosta Rika'ya attığı golü hatırlarsanız) AMC'ye de takımın bankolarından Diego, yalnız bu oyuncuyuda kullanmayı bilmelisiniz yoksa pek bi verim alamazsınız. FC'leri yazmaya gerek yoktu sanırım kimleri koyucagımı biliyorsunuz aslında, Klasnic - Klose
Ali Kahraman
Bol FM'li günler..!