erkanyuce slm erkan ben bana msn versem yardm edermisin pes 6 hakkında. msn karakan_erkanaga@hotmail.com eklersen sevinirim..
leite_kaya Arkadaşlar ben bu siteye daha yeni üye oldum ve pes 6 patch yada başka birşey indiremiyorum lütfen yardım edin,siz nasıl indiyorsunuz yazın.download yazısına tıklıyorum ama olmuyo başka şeyler çıkıyo yardımızına ihtiyacım war !!
firadiko1 ya arkadaslar bu patchte top yamasında 230 tane top var ama sadece 13 ünü secebiliyom.. diger toplara nasıl ulaşabilirim yardim ederseniz cok sevinirim
aphoenix ya çekemiyorum dosyaları neden olabilir ölü olabilirmi linkler devamlı aynı adrese yönlendiriyor
oxxo535 Site yöneticilerinden bir girişim bekliyoruz lütfen şu linkleri düzeltin herkesi övüyor göklere çıkarıyor yamayı ama çekemiyoruz lütfen linkleri düzeltin şimdiden teşekkürler..
AL[e]N beyler kendi sitesinde 1.4 patch cikmis.. http://www.pes-beat.com/board/forumdisplay.php?fid=185
cemal3535 yaw be güzel kardeşim ii hoş yağmışsın etmişsin ama file frontta olanlar inmiyo.ana sayfa acılıyo ordanda ileriye gidilmiyo zaten bi yardımcı olsan be güsel kardeşim.şimdiden teşekkürler.