armyab **merhaba arkadaşlarlar şu fifa'da face yapımını bir türlü yapamıyorum programları bulamadım arkadaşlar.şu kaliteli face nasıl yapılır adlı video mu neyse indirdim açamadım lütfen yardımcı olur musunuz programların linkini verebilir misiniz?**
JacKSpaRoW Orjinal Mesajı Yazan: armyab merhaba arkadaşlarlar şu fifa'da face yapımını bir türlü yapamıyorum programları bulamadım arkadaşlar.şu kaliteli face nasıl yapılır adlı video mu neyse indirdim açamadım lütfen yardımcı olur musunuz programların linkini verebilir misiniz? video deil word o bi office programı o olmadan açamazsın programın adlarınıda onun içinde bulabilirsin yüklemeyide bi arama motoruna programın adını yaz bam die çıksın kolay gelsin .
spawn17 EAGraph, Biggui, Fatbhbuilder Oedit Fshtool, Photoshop programlar bu ararsan kolayca bulursun
cihat203 cnm bnce sen file front yaz googleden snra orda istedeğin her seyi yaz ara bul vee indir veya creatıon centeri indir
adem0003 arkadaşlar fshtool programını bulamadım yardımcı olursanız sevinirm internette buldumda hatta indirdim exel dosyası war setup yoq yane kurulmuyo pc ye bu olmassa fshed programının kullanımını bilen bi arkadaş warsa yardımcı olurmusunuz ltf. şimdiden çok tşkler.:)
temha_lore ya arkadaşlar ben bu fshtool programın çalıştıramdım dos ekranında bişeyler yazıyo exit enter diyo entere basınca çıkıyo big dosyasından çıkardığım şeyide açamadım anlamadım nasıl kuruluyo bu netten indirdim ama sadece exe dosyası var oda böyle yapıyor yardım ederseniz sevinirim