And1verson Ben önce henry nin facesini koydum oldu ondan sonra adebayor u denedim ama olmadı acaba nedendir faceleri http://pesfaces.socceraccess.net burdan indirmiştim. alın buda ekran görüntüsü
uA_gRs **adebayor haric digerleri eklendi mi dida fln bi de mapa bak belki adebayorun idsi degisiktir ;) **
uA_gRs **o zmn editten oyuncunun idsine bak bi de mapten bak ondan olabilir bi de belki maptaki isimle ekliycein facein adı farklıdır onlara dikkat et eklenmesi lazım ;) **
And1verson evet dediğin gibi oyuncu idleri farklı mapta 1475 fakat oyunda 884.Şimdi adebayor un yüzü eklenmicekmi
And1verson Bu hairs işini nasıl yapıcaz yine gbd klasörünü içine hairs diye bir klasörmü açıcaz bide bu hairs için map dosyası varmı?ayrıca bu id sorununu nasıl hallidez.
PADFOOT Ya ben dediğiniz herşeyi yaptım ancak oyunda çıkmıyo faceler. Ayrıca edit'te yukarıdaki diler flan da gözükmüyo sadece edit player yazıyo kocaman lütfen yardım edin.
uA_gRs Orjinal Mesajı Yazan: And1verson Bu hairs işini nasıl yapıcaz yine gbd klasörünü içine hairs diye bir klasörmü açıcaz bide bu hairs için map dosyası varmı?ayrıca bu id sorununu nasıl hallidez. ewet hair diye bi klasor acıcaksın aynı mapı kullanıcaksın o kadar Orjinal Mesajı Yazan: PADFOOT Ya ben dediğiniz herşeyi yaptım ancak oyunda çıkmıyo faceler. Ayrıca edit'te yukarıdaki diler flan da gözükmüyo sadece edit player yazıyo kocaman lütfen yardım edin. kitserver yüklümü yoksa cıkmaz eger eski sürümü yüklüysede son sürümünü burdan bulabilirsin bi de oyle dene
arda19999 abi eline saalıkda ben yapdım bunu oldu da oyundaki tüm keller saçı cut buzz yane kısa saç lı siyah oldu heç bi şekilde de değişdirilmiyo kitserwerdan eklesem bile oplmuyo nası düzeldirim?? ayrıca kitserwerrın linkini werririmisiiniz
mrtyldz bilader her şeyi yapıorum ama olmuyo yhaa delircem:S güixa nın face ini indirdim her şeyi dediin gibi yaptım ama hiç bi degişiklik yok