MateJa galatasaray yönetimi inamoto diye tip olarak ona benzeyen birinimi getirdi yoksa.. yada birisi inamotoyu kaçırdı onun yerine geçti.. (alkol iyi gelmiyo bana yaa :))
Spocket herkes inamato'ya suç atıyoda, inamato tamamen yanlış bir mevki de oynuyor sorun orda. hatta mevki değil, adamın mesleği direkt yanlış, senin yedi ceddin samuray, sen gel futbolcu ol, olur mu böyle iş, olmaz.
Batugol73 Aslında izlerken pekte önemli gelmedi.Yani yaptığı hareketler sonuçta kolay yapılan cinsten hergün yapıyorum :p. Ama orda bide Ronaldinho'yu izledim :eek: yine uzaylı gibi davranmış.Tabii yinede burda ki inamoto ile gs'de ki inamoto arasında dağlar kadar fark var.
typhlosion cambazlıkla futbolculuk ayrı şeylerdir süper hareketler yapıyo olabilir ama onların kaçtanesini normal bi maçta yapabiliyiorlar yapılan hareketler bellidir bunuda c.ronaldo ronaldinho gibi bilekleri mükemmel ve teknik futbolcular yapabilir..
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: aragor inamoto,vurursa gol olur... Vuruyoooorrrr ve taç... :D O Kemalettin'di :D Cambazlikla iyi futbolcu olunsaydi, dünya futbol profesyonelleriyle dolardi.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Aslında izlerken pekte önemli gelmedi.Yani yaptığı hareketler sonuçta kolay yapılan cinsten hergün yapıyorum :p. Puahuaha :D
Anxiety Ronaldinho yine kalitesini konuşturmuş.Inamoto bu hareketleri maçta yapsa Gs 5yıllık sözleşme imzalar. :D
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: mirдňdд vay be inamoto'ya bak sen:p belki iyi oynamaya programlıdır.:D
RentleSsPR Bunu Rafer Alston a benzetebiliriz.Rafer Alston NBA le ilgilenen insan için hiç yabancı gelmeyecektir.Sokak basketbolunun en önemli ismidir ve gözü kapalı adam geçme gibi yetenekleri vardır ama NBA de fıs. İnamoto'da R.Alston a benziyo.
Ozzy_AFR Orjinal Mesajı Yazan: Stewie Bunu Rafer Alston a benzetebiliriz.Rafer Alston NBA le ilgilenen insan için hiç yabancı gelmeyecektir.Sokak basketbolunun en önemli ismidir ve gözü kapalı adam geçme gibi yetenekleri vardır ama NBA de fıs. İnamoto'da R.Alston a benziyo. ÇOK GÜZEL bi benzetme yapmış arkadaş... Bazı adamlar öle sokakta oynamak için yaratılmış sanki