Orjinal Mesajı Yazan: Ilhan_Mansiz
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: rapper
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73
Bu arada Akrap kardeş :) nerde fener hep büyükleri getiriyo? :)
CAREW :rolleyes: , Dünya devi Kleberson :rolleyes: , Dünya devinin devi Ricardinho :rolleyes: , GS adına bir dünya devi daha HAGİ, Les Ferdinand :rolleyes: vs. vs. :rolleyes:
Pierre van Hoojdonk, Nicolas Anelka, Ariel Ortega, Stephan Appiah, Milan Rapajc, Alex de Souza, Mateja Kezman... daha bisürü...
gs ve bjknin getirdiğinin sayısı FENER'inkinin yanına yaklaşamaz
rapaic:D appiah fener'e geldikten sonra yildiz oldu...
ne komik adamsın sen ya:D
araştır bakalm rapajc kimmiş nası bi oyuncuymuş hadi onları bıraktım acaba sen rapaic fenerdeyken maçlarını bile izledin mi acaba...
appiah fenere geldikten sonra yıldız oldu diyosun ok hadi öyle kabul edelim o zaman bizim takımın yıldız çıkartabilme kapasitesi de varmış siz yok diyosunuz ya hani...gelen sönüyomuş falan...
Orjinal Mesajı Yazan: mertergs
gs nin şu an için yok ama hagi,popescu,ferdinand,consesao,frank de boer,jardel,tafarel,song gibi isimler geldi eğer sayılıcak olursa
hagiye tafarel e frank de boer ve hadi jardel e de bişey demiyorum da bi bak Allah için bu geri kalan adamlardan hangisi en kötüsünden bir pierre van hoojdonk bir anelka eder??yapmayn artık yani her adamı yıldız yaparsak...neyse konu bu değil ayrıca sidik yarıştırma gibi bişey oluyo boşverelim gitsin...
bu arada siz hangi ferdinanddan bahsediyosunuz benim bildiğim GSda les ferdinand diye birisi oynamadı..les ferdinand BJKye bi sezon gelmiş sonra gitmişti...ondan sonra ünlü oldu zaten...???