Ben 4-3-1-2 taktigi ile oynuyorum, cokda basarili bir taktik. Her gittigim takimda basarili oldum bu taktik sayesinde.
Eyer iyi attacking midfielder lerin var ve cok hizli ve bitiriciligi yüksek forvetin varsa ozaman 4-3-2-1 gibide oynaya bilirsin.

Fahrinin özelliklerini defansif yapman lazim.
Bu taktige göre Besiktasa iyi 2 forvet lazim, ve ortasahada attacking oynaya bilen bir orta saha bunlar icin.
César Delgado, Gökhan Ünal ve Benedict Villakazi yi öneririm. Bunlari transfer edebilmek icin 1 tane yabanciyi yollamak lazim. Bôbo yada Klebersonu yollayabilirsin. Eyer ikisinide yollarsan ortasahaya Kerlonu getirebilirsin birkac sene icinde super olacaktir. Baki Mercimek ve Mustafa Dogan'i satabilirsin onlarin yerine Kölnden Alpayi düsük bir maliyete getirebilirsin. Böylece defansin göbeginde 4tane güvenilir adamin olur: Ibrahim Toraman, Gökhan Zan, Koray Avci ve Alpay. Orta sahada ise Matias Delgado, Benedict Villakazi, Fahri, Ibrahim Akin, Gökhan Gülec, Ricardinho ve Kerlon. Forvette César Delgado, Gökhan Ünal, Mert Nobre ve Burak Yilmaz.
Yönetim ortalama 20 milyon euro transfer büccesi ayiriyor. Bu saydigim oyunculari rahatlikla alabilirsin bu parayla.