rizaa13 slm arkadslar hatırlarsanız Barcelona'nın Werder Bremen'i 2-0 yendigi maçta Ronaldinho frikikten bir gol atmıstı.. işallah beğenirsiniz.. SayGıLaR ">
Ayrton Senna Da Silva Topa vuran oyuncu, topa vurma hızı bu şutu etkileyen en önemli faktörler. Ronaldinho, C.Ronaldo gibi serbest vuruş yeteneği yüksek olan oyuncular ile 20 - 25 metre arasında böyle klas goller atabilmemiz mümkün.
KalkVeSavas nefret ediyorum şu ronaldinhodan,çıkarlarıma tamamen ters bi adam,ea sports terminator gibi yapmış adamı,durduramıyorsun bi onu.taktik teknik hiçbir şey bırakmıyor insanda.
Batugol73 De bu gol az atılan bi gol deil ki :confused:.Sıklıkla atılıyo.Ama Werder'e attığının aynısı harbi frikik noktası falan.
le bron aslında fifa da bu tür gariplikler çok var mesela ben bi kere atak kaybetmiştim kaleci topu kendi adamına pas verirken bana geldi bende bana gelmiyeceğini zannetmiştim şut tuşuna basmıştım ve ceza sahasıyla ortasaha çizgisinin arasında kaleye topu kafayla gönderdim top kalecinin önüne geldi sekti sekti ve igol oldu işin ilginci de kaleci de topu izledi ve o da kaleye girdi:D
rizaa13 hatırlamıyorum ama yamalar bolumunden indirmiştim sadece o degil bircok oyuncunun face si yenı. Face güncelleme gibi bişeydi.bulursam koyarım linki
rizaa13 dosyalar bolumunde var. yuzler bolumunde 07 Stars Face Update v1.0 var onu yukledım.http://uploaded.to/?id=0104c9 buyur:cool:
kurdt Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas ea sports terminator gibi yapmış adamı,durduramıyorsun bi onu.taktik teknik hiçbir şey bırakmıyor insanda. harbi ya :D olmaz böle şey