rizaa13 slm arkadslar yerden şut nasıl cekebilirm.? Frikik ve kornerlde oluyo ama normal top oyundayken yapamıyorum.yardımcı olurmusnuz_?
for.danger pardon yanlılıkla kısa yolladım:D topu surerken E ye basık tutarak değil normal bi sekılde surerek D ye ızlı bi şekilde bas cek sert ve yerden vurur
rizaa13 dostum asıl demek istedigim sol caprazdan ceza sahasına girerken vurdugun zaman topu yerden sag direk dibine atmak;)
KalkVeSavas her zaman olmamakla beraber, hemen d ye basıp çektiğinde hızlı vurduğu çok olur yerden. onun dışında bir taktiği yokkk .
shekerlik frikiklerde ve kornerlerde "Q" ya basılı tutup aynı anda "D" ye basmak. kaleci topu oyuna sokarkende oluyo. ama normal oyunda iken aşırtma yapıyo dikkat et.
h_halit38 arkadaşım E ye basmadan D yle ileri tuşuna basılı tutup vurursan yerden vuruyo diye biliyorum bi dene istersen...:)
иoи-ρasaяaи arkadaşlar kendı yarı sahanızın nersınde olursa olsun A+D ye basarsanız hızlı bır bıcımde top yerden basmanızın şiddetıne gorede hızlı gıder...%100 doğrudur.. vede Q+W+D ilede oluyor bu ahreket ama o bıraz uzun;)