Grand_Master ya böyle konular açma bende bekliorum o türkçe yamayı ama gereksi konu açarsan kızıp yapmazlar:D bak böle sıkıştırma her sene çıkıo işte yama bekle sabret çıkınca görürsün
Batugol73 **Artistlik falan olduğu yok.Adam haklı.E ozamana kadar dayanamam diyosan sana yollim.Ama msn'den telif hakkı olduğundan burda yayınlayamıyorum.MSN adresim profilimde yazılı.**
Batugol73 Arkadaşlar diğer sitedekiler bozuk.Bendekide fm2006'nın 2007'e uyarlanmış hali onlarınkide.Ancak bende ki tüm sorunlar ortadan kaldırıldı.Ancak o bulacağınız türkçe sorunludur.
giannis ben başka bi yerden buldum... adam anlatmış neler yapacağını da içinde... daha önce kendim 2006 yı 2007 ye atmıştım... 3-4 maçta hata weriyodu... daha sonra bunu buldum we 2 sezon bitirdim henüz problem yok....
adriano6 Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Artistlik falan olduğu yok.Adam haklı.E ozamana kadar dayanamam diyosan sana yollim.Ama msn'den telif hakkı olduğundan burda yayınlayamıyorum.MSN adresim profilimde yazılı. arkadas linki özelden yolluyamazmisin?
sakaci25 Orjinal Mesajı Yazan: giannis biraz diğer siteleri de araştırın... sitelerden birinde bulacaksınız... arkadasim sen biliyosun anlasilan buluncak yeri o kadar baktim yok yaaaa bi zahmet bizlede paylassan?
sakaci25 Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Reklam olur abicim sen ekle benim msn'i profilimde var.Yollim sana msn'den.;) abi ekledim seni de yanliz bi sorun var yakalayamiyorum seni msn de yav
RicoPasa Ben silmedim arkadaşım msn hacklendi ;).Batugol73@hotmail.com ekle bunu yollim şuanda msn'deyimde.