Yaw arakdaşlar bende bir tv kartı var.
Tam sürümünü adını gediğini fln bilmiyorum ama elimde olan cdsinin adı; "LR138 lifeview" diye geçiyor.
FlyTv Prime Series'de yazıyor setup'da :) Neyse uzun zamandır kullanırım bu tv kartını formatlardan sonra hep sorun yaşarım buna benzer :) Ama bazen şansa bazen benimde anlamadığım bir şekilde çözerim ve çalışır :)
Bugün yine öyle bir sorun yaşadım ama bu biraz farklıydı sanırım hiç bir şekilde çözemiyorum :(
Arkadaşlar önce tv izlemeye yarayan flytv nin programını kurdum TVR diye bir adı var,
Sonra işte teletexi fln filan sonra açtım ama ilk açmam olduğu için ayarlar geldi önüme yalnız ayarlarda seçilcek driver yok :( Ama yinede okey diyerek ayarları kaydettim ve önüme "Not Found any Driver" gibi bir yazı geldi tam hatırlamıyorum ingilizcesinin nasıl olduğunu ama türkçesi herhangi bir driver bulunamadı idi yada tv kartı sürücüsü gibi bir türkçesi vardı :( Neyse heralde driver'ı yüklemediğimdendir dedim ve sürücüyü yüklemek için cs içindeki setup dosyasını çalıştırdım ama bu seferde bir hata verdi yine bulunamıyor fln dedi şimdi ne yapıcam ben arkadaşlar ? Bakın resmide bu ;

Yani kısaca özetlemem gerekirse: tv kartının tv izleme programında sürücü yok gözüküyordu bunun üzerine gittim sürücüyü yüklemeye ama yine bir bileşen bulunamadı gibi bir mesaj verdi ama tv kartı arkasında duruyor ama içindeki cdden yüklenmiyor driver :( Şimdi benim ne yapmam gerek arkadaşlar lütfen bir yardım biliyorsunuz lütfen allah aşkına söylememezlik yapmayın çok ihtiyacım var şu aralar.
Vallahi biri çıkıpta derdime derman olursa çok minnettar olurum :) Şimdiden teşekkür ediyorum herkese..!!!