_YaGo_ Önceliklere herkeze meraba.... Olay basit herkez en güçlü gördüğü ülke,klüp ve oyuncuları yazıcak... Ben başlıyorum.. Ülke:İspanya klüp:Manchester United Oyuncu:C.Ronaldo... teşekkürler
bluemagic1903 **Ülke:** *Fransa & Arjantin* **Takım:** *Milan & İnter* **Oyuncu:** *Adriano (İnter) & Joaquin* (Valencia)
ilkarabulut Ülke: ingiltere Takım: Chelsea Oyuncu: Adriano ayrıca adrianoyu sacma abartmıslar gıcık oluyorum ona ben chelsea ile oynuyorum tıfıl defansları habire geciyo tıfıl dediğim fizigi ondan ufak olan yetenği deil ayrıca dünyada ashley cole yi oyle madara ederek gececek adam anasının karnından doğmadı daha :D
wolkie00 ülke: ingiltere (oyundaki en iyi savunma ve orta saha oyuncularından) takım: chelsea-barcelona (kadro bütünlüğünden) oyuncu: henry (en iyi olduğundan:) )
Alphaville Ülke : Brazilya Takım : Manchester United Oyuncu : Christiano Ronaldo, Ronaldinho, Adriano, Rooney
Hakan Kadir Balta ulke:brezilya takım:arsenal,barca oyuncu:c.ronaldo,rooney(kardesim delik desik ediyo valla bu ikisiyle benim takımı)arsenal dort dortluk biraz savunması agır sadece barca zaten makina gibi
tw080383 BEN EVSAHIBI VE DEPLASMAN AYARLARI ACIK OLDUGUNDAN PEK BILEMIYORUM. DEPLASMANDA OYNARKEN BIR COGU GUCLU GELIYOR AMA KENDI EVIMDE GALATASARAYLA YENEMIYECEGIM TAKIM YOK. AMA GENEDE BIR OYUNCU SOYLEMEM GEREKIRSE HENRY GORDUGUM KADARIYLA IC SAHADA DA DIS SAHADA DA IYI OYNUYOR.
Armstrong06 Ülke: Çek Cumhuriyeti - Fransa Takım: Aek Atina - Galatasaray cl patch için pes 6 da ise barça ve chelsea nin önünde kimse duramaz oyuncular: Hakan Şükür, henry