Sizlere İlk Takım İncelememde Hangi Takımı İnceleyecegime oldukça zor karar verdim ama FM sayesinde sevdalısı oldugum ve maçlarını kaçırmadıgım Wiganı incelemeye karar verdim!Wigan tarihinde ilk kez bu sene Premier Lige Çıktı açıkçası bütün futbol otoriteleri kesinlikle ligden düşecegi konusunda hem fikirdi hatta sonuncu olması ve çok az puan toplaması bekleniyordu taraftarlarda oldukça umutsuzlardı ancak wiganın başarılı ve zengin yönetimi ile başarılı ve taraftarın gönlünde taht kuran Paul Jewell sayesinde imkansızı başardılar.

Ülke:İngiltere
Statü :Profesyonel
İtibar:Ulusal
Finans:Zengin
Stadyum:JJB Stadyumu
Kapasite:25000
İdman Yeri:
Kıtasal Turnuva:Yok
Yönetimin Beklentisi:Küme Düşmemek İçin Savaşmak
Taraftarın Beklentisi:Küme Düşmemek İçin Savaşmak
Yılık Gelir:9,53MN
Tranfer Bütçesi:15MN

Kadronun Transfersiz İlk Durumu
Taktik:4-1-4-1
Kaleyi:Craig Gordon'a 325k ya emanet edip yedek kaleci olarak 1,4MN Espen johnsen i öneririm 3 kaleci olarakta Polat Keser ve Dördüncü Kaleci olarakta bonnefoi yi alabilirsiniz juveden!
Defans:Defansın sagındaki admaları satarsanız yada tayloru yedege çekerseniz pieter collen i almanızı tavsiye ederim.Sola Baines Göbegede Delpierre ile Lamine Diatta ve yedek olarak Alpayı alalım.
Orta Saha:Sola Daniel Braaten'ı Sağa Mokoena ile yedek olarak Geremi(kiralık) Göbeğede Kamburov ve Martin Lüguera(Ricardson u kiralıya bilirseniz kiralayın)
Forvet:Bu noktadaki herkesi sattıktan sonra Eddie Johnson yedek olarakta Zaleyeta yı alırsak takım mütiş olur

Almanız Gerekenler(Bir Çogunu almaya Bilirsiniz)

Gönderilecekler

Daha çok ayrıntıya girecektim ama çok sıkar diye düşündüm!(Fikir ve Wgan deneyimlerinizi merakla bekliyorum)
Tüm yayın hakkı realfmsoccer.tk adınadır izinsiz yayınlanamaz...
Yayınlamak için realfmsoccer.tk admini ile baglantıya geçiniz...