иoи-ρasaяaи Arkadaşlar ben face işine yeni başladım ve siz değerli site üylerine bunları sunmak isitoyorum yourmları bekliyorum her türlü eleştitirir yapabilirisiniz ve de face isiyenler istedikleri oyuncunun bir resmi buraya yazıp bana veririler hemen yaparım İLK FaCe'iM BeCKHaM CiSSe DaViD ViLLa ZLaTaN ViCToR VaLDeS LaMPaRD NoT:Faceler %100 kendi yapmımdır... Devamı öğleden sonra;)
иoи-ρasaяaи Orjinal Mesajı Yazan: barisbumin şakamısın sen face i olan adamları buraya koyup naapmaya çalıştıını anlamış deilim sen ne dıon yaw hepsını kendım yaptım ıftıra atma kurana el basarım emege saygı nerde???:mad:
Fingon_FB carlos çok parlak olmuş.Flamini de bira raula benzemiş sanki ama güzel.Eger rengini ayarlamakta zorluk cekiyorsan photoshopta matc color yap..;)
иoи-ρasaяaи saol yorumun içinde rengi ben deişitiridim aslında ılk bastakı koyuydu bide match color yapınca cok donuk cıkıo;) bu da ikl hali bak istersen burda renkler ii tam poturmsu bence
Fingon_FB yok yaw match color yapınca cok donuk cıkmıo diğer yüzlerin aynı renklisi çıkıyor hem de kolay oluyor yani;)Ama tabi sen bilirsin flamini güzel ya hoşuma gitti o benim.Haydi koay gelsin...
иoи-ρasaяaи işte aDRiaNo|iNTeR|BRaZiL ağzı hafifa yamuk ve burnun sol deliği biraz yamuk oldu çünkü resim yamkuktu daha düzetme işlemi bitmedi ama ben yine bi önizleme koyiim dedim
иoи-ρasaяaи işte C.RoNaLDo|MaN uTD.|PoRTuGaL(DENEME) update ihityacı var biliyorum ama denem yaptım ilk olarak ufak tefek hataları var yarın update gelcek
иoи-ρasaяaи devid güzel olmadı ama belkide bunu telafi edebilecek bi faceMaTeJa KeZMaN|FB|SeRBia aND MoNTeNeGRo
Legend_by_kezman Kusura Bakma ama hic biri süper degil güzel bir iki tane son face kezmana gelince maymuna benzemis cogunlukla hepsine update sart..;) Deivid Cok Kirli Olmus..:(
иoи-ρasaяaи 1.kim zaten bu facelere süper dedi. 2.sen galiba kendi kendine sesler duyuyon. 3.en ii bir doktora görün 4.yorumun için saol
иoи-ρasaяaи Taze taze yeni yaptım sadece ağzına bı update lazım okadar.. SELÇUK ŞAHİN|FENERBAHÇE|TÜRKİYE
иoи-ρasaяaи RONALDİNHO Hair By Mysiq not:arkadaşlar inanmayan olabilir ama bir face uzerınde ılk defa 45 dakk durudm ve ortaya bu cıktı yemın ederım kı alıntı deıldır oyundakı orjınal bmp uzerıne yapılıdır .inanmayalara bir daha yapıp video çekip gonderbilir.bnm şahidim allah artık tum facelerimi uzun sürede yapıcam kı bole güzel olsun