ruudvannistelrooy Arkadaslar ya tukiye liginde yabanci sinirlamasi gibi sacma bisey var bu sinirlamayi editorden veya yapilacak olan bir yamayla kaldirbilir miyiz ?
Batugol73 Editörden istediğin adamın uyuğunu türk yap.Veya ülke ayarlarında vatandaşlık kazanması için gereken yılı 1'e düşür 1 sene sonra türk olsun.Oda olmadı en iyisi Avrupa birliği devleti yap türkiye'yi.O zaman sınırlama kalkıyo.
ruudvannistelrooy ben 0 a indirdim direk ama bi ise yaramadi avrupa birligi ayarini da ama artik modifier la idare ediorm
Venom Forum kurallarına göre konu ile ilgisi olmayan başlık kullanmak yasaktır. Başlık bir seferliğine düzenlendi.
ultrarif1905 beyler bı yontemde ben solyeım hem oyuncuyu turk yapmayın mıllı takıma falan cagırıyolar sonra sacma oluyo gercekcı olmuyo aynı arkadaslarımızın dedıgı yerden yanı oyuncunun vatandaslıgını deıstırdıınız yerden altta edıtorde add second natıonalıty var yanı hem kendı ulkseının oyuncusu olsun hemde ekstra turk vatandaslıgı ekleyın bol gollu maclar teskkur edrım
damdami arkadaslar editör turkce fm deki editor mu yoksa normal fm deki editormu bende ıkısıde acılmıyo
princeofkorfez Orjinal Mesajı Yazan: damdami arkadaslar editör turkce fm deki editor mu yoksa normal fm deki editormu bende ıkısıde acılmıyo türkce fm deki editörden olacak yani ben ole kullanıyorum herhangi bi sorun yok