carsi_ulan arkadaslar stad eklemei bi arkadas anlatabilir mi??? unknow_09057.str. gibi dosyalar var bunlar nasıl eklenior???? bi yardımcı olabilir misiniz
carsi_ulan Orjinal Mesajı Yazan: gamerbk dkz studio ile 0_texti aç dosyaları sürükle bırak.çıkan şeylere evet de çıkarken kaydet çık. str.lerin hepsini mi ?eslerini bulup mu ataım
gamerbk ya sürükle bırak zaten o eşini buluyo.zaten ondan soruyo değiştiriyimmi dosyayı diye.evet diyecen.
onebrb arkadaslar su stad ekleme isini bi yapamadim dediginiz gibi dkz studioyla o text i aciorum dosyalari hepsini topluca atiyorum yes diorum save as diorum kapatiorum oyunda hic bisey cikmio delirijem yaa bi yardim ci olursaniz sevinirim .....
LoRy ya bnde dkz studio yu açtım sonra open file den 0_text i açtım ondan sonra o Stad ın içindeki unknow dosyaları tutup 0_text in içindeki unknow dosyalarına mı sürüklicem yoksa başka bir yoldan mı ??
F.a.t.i.h Burda verdiginiz alisamiyen stadyumunu indirdim 0_text e atip yükledikten sonra oyuna giriyorum stadyum secerken alisamiyen secenegi yok ???
F.a.t.i.h Bu sitede verilen alisamiyen stad yamasinda sorun var sanirim 10 kere sildim denedim yine ayni seceneklerde Alisamiyen stadi yok :confused: