OLCAYYY Ya arkadaşlar ben BJK yi çalıştırıyorum. Yönetimden ne zaman pilot takım istesem 5 tane önerilen takımın 4 yunan oluyor. İptal ediyom zaman geçiyor gene istiyorum bu sefer de başka yunan takımları... :( Adamların liginde takım kalmadı hepsini önüme getirdiler. Benim yönetimde yunan asıllı eleman mı var anlamadım.Çok saçma geldi. Artık baktım olmadı 2 lig den kasımpasa nın manageri ile arkadaşım dedim övdüm yorum yaptım kalayladım. En son kasımpaşa yı önerdiler bende kabul ettim. Size de oluyor mu bunlar? (Yunan takımları)
jacket **Evet banada olmuştu...İlk pilot takım istediğimde İkinci Ligdeki takımlarımızdan önerdiler,daha sonra istediğimde Yunan takımı önerdiler,3. kez istediğimde hem Kıbrıs Rum hemde Yunan takımı önerdiler.Nasıl iştir bu anlamadım..Bende sadece benim başıma geldiğini düşünmüştüm...Ortada bir kasıt olduğunu sanmamakla birlikte,neden bu şekilde takımlar önerildiğinde anlamamktayım... **
giannis karagümrük, xamax, arjantin liginden bir takım we romanya liginden bir pilot takımım war... oyun çıkmadan önce zaten man utd-antwerp örneği weriliyodu sürekli.. bilmem farkında mısınız bu örnek bile aynı ülkede değillll....
Thor Orjinal Mesajı Yazan: giannis karagümrük, xamax, arjantin liginden bir takım we romanya liginden bir pilot takımım war... oyun çıkmadan önce zaten man utd-antwerp örneği weriliyodu sürekli.. bilmem farkında mısınız bu örnek bile aynı ülkede değillll.... Zaten Antwerp, gerçekte de Manchester United'ın pilot takımı;). Şu an United'dan yanlış hatırlamıyorsam 6 tane oyuncu orada.
giannis Orjinal Mesajı Yazan: Kiira Orjinal Mesajı Yazan: giannis karagümrük, xamax, arjantin liginden bir takım we romanya liginden bir pilot takımım war... oyun çıkmadan önce zaten man utd-antwerp örneği weriliyodu sürekli.. bilmem farkında mısınız bu örnek bile aynı ülkede değillll.... Zaten Antwerp, gerçekte de Manchester United'ın pilot takımı;). Şu an United'dan yanlış hatırlamıyorsam 6 tane oyuncu orada. ben de zaten gerçek hayattan örnek werdim... oyunun yenilikleri açıklandığı zaman bütün sitelerde yazılan pilot takım örneği man utd-antwerp ti....
the_imam912 bende ölye olmuor walla pilot takım izyiom bana holandadan fransadan 1. ligden takımlar gelio.niceiheerenvenibraga fln war pilot takım bende
RubenMartin pilot takım seçme olayı die bişi yok... board dan feeder club istiosun... oda sana 1-2 hafta içinde takım sunuyo 3 tane.. ama ne yazıkki bu özellik oyuna bence hiç bir şey katmamış... var mı var. o kadar..
rizelim53 BEYLER MESELA BEN BU OZELLIGI BILMIYODUM BOYLE BILINMEYEN INCE DETAYLAR WARSA PAYLASMANIZI ISTERIMM WARSA PAYLASALIM BEYLER
tuncer_gs1905 daha komiği war.ben cafercanla mülayimi kıbrıstaki pilot takıma kiraladım.şu anda kıbrıs milli takımında oynuyolar