sercan1903 Arkadaşlar msn messenger de biriyle konuşurken,konuşma penceresine aniden şu yazı geliyor------(Da uma olhada nas fotos dessa festa... muito legal..http://nt2006.t35.com/imagem190.zip-----otomatik olarak,bunu kaldırmanın bir yolu var mı sizce?
The Groove eğer birisinde virüs varsa(sadece bu çeşit virüs) msnde böyle otomatik mesajlar gönderir.yazıdaki link ise o virüstür.yani kesinlikle tıklama :).karşındakinede söylede güzel bi antivirüs kullansın :)
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: Mean Machine Orjinal Mesajı Yazan: AtillA :D Ben Hep Tıklıyorum Valla iyi,hoş :D :D Türk İnsanı İşte Meraklı Oluyo
mmk ya aynısı bende de yazıyo kendi kendine..avg ve norton virüs bulamadı..bende msn'i kaldırıp tekrar yükledim..gene aynı :(
The Groove Orjinal Mesajı Yazan: mmk ya aynısı bende de yazıyo kendi kendine..avg ve norton virüs bulamadı..bende msn'i kaldırıp tekrar yükledim..gene aynı :( yok,o msn ile ilgli deil,bilgisayardaki bir virüsle ilgilidir zaten .
emany **şimdilik başka bir çözüm gözükmüyor ben msn'i sildim register kayıtlarını sildim yine fayda etmedi en son format attım**
sercan1903 Arkadaşlar Ad-aware programını çalıştırdım 5 tane trojan buldu sildim,şuan msn de bulunan sorunum kalkmış bulunmakta bilgilerinize!!! (Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler)
s.su.baba ben kendi adresime giriyorum 10 15 saniye içinde yeniden kendi başlatıyo buna çözüm bulursanız sevinirim tşk