Sakaryaspor çalıştırıcısı Timur Şahinel, 3 puan almaları gereken bir maçta 1 puanla yetindiklerini belirterek, ''Hakemler çocukların emeklerini çalmasınlar'' dedi.
Şahinel, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, futbolcularını mücadelelerinden dolayı kutladığını belirtti. Maçın başında yakaladıkları pozisyonun, gol olması durumunda oyunun seyrinin değişeceğini ifade eden Şahinel, şunları söyledi:
''10 kişi kalan rakibimizin üstüne gitmemize rağmen gol yollarında biraz zorluk çektik. Gençlerbirliği takımını kutluyorum, 1 puan aldı. Biz önümüze bakıyoruz. Önümüzdeki Rize maçını iyi dereceyle bitirip hanemize puan ya da puanlar yazdırmak istiyoruz.
Hakemlere değinmek istiyorum. Bütün gelen hakemler her nedense, rakip takımlara bütün avantajları kullanıyorlar. Ev sahibi takımlara kullanmıyorlar. Bunu bir türlü çözemedim. Lütfen hakemler çocukların emeklerini çalmasınlar. O çocuklar sahada mücadele ediyorlar. Onlara nasıl kural uyguluyorlarsa bizlere de aynı kuralları uygulasınlar.''
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise iyi bir maç ortaya koyduklarını kaydetti. Takım olarak iyi oynadıklarını kaydeden Bakkal, hedeflerinin ligin üst sıraları olduğunu, bu nedenle 3 puan alarak galibiyet serilerini devam ettirmeyi amaçladıkları ifade etti.
Bakkal, şunları söyledi: ''Maçın seyrinin değişmesi, Isaac'in kaçırdığı bir gol vardı 1-0 iken. O golü bulsaydık çok daha farklı olurdu. Sakarya mücadele açısından iyi bir takım. Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İkinci devre yaklaşık 35-40 dakika 10 kişi oynadık. 10 kişi kalmamıza rağmen, takımım mücadeleden hiç vazgeçmedi. Sonra golü yedik. Hiç değilse 3 puan yerine 1 puan aldığımız için sevinçliyiz. Oyuncularımı kutluyorum. Hakem iyi bir maç yönetti.''
03.12.2006
Kaynak : AA