ertuncarici6 Orjinal Mesajı Yazan: Ultr_aslan Cocuk o pogramla yapaman dedi gormediniz mi :) dostum sen ne sandin :) o programla alip 170.000 mis sanirim hepsini tek tek yapcan :) ewet şu an yarısına kadar geldim
DjALieN ben başlamıştım fakat metinleri gördükten sonra gerçekten bayabiliyor..göründüğü kadar kolay değil.. düzenli bir çalışma ve bol zaman gerekiyor...
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: ertuncarici6 Orjinal Mesajı Yazan: Ultr_aslan Cocuk o pogramla yapaman dedi gormediniz mi :) dostum sen ne sandin :) o programla alip 170.000 mis sanirim hepsini tek tek yapcan :) ewet şu an yarısına kadar geldim 17 gün geçti. Hala bir şey yok.
oricalcus vala herkes yarısına geldim cok yakında hazır dedi dedi sonra ortadan kayboldu.. tamam zor iş kolay degil ama bari milleti kandırmayalım.. böle bir iddada bulunuyosak güncelligimizi koruyalım eger gerekten böyle bi işe girdiysen.. LÜTFEN!
fb_16 Orjinal Mesajı Yazan: Handsomee C/D:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 07\data\cmn\fe (oyunu nere yüklediysen) ye atıcan. Arkadaşlar ben bazı yerleri yaptım aynen dediğiniz yere attım ama olmadı yardımcı olurmusunuz ? :(
komser_bboy seneye bugün yapabilir :D ve ayrıca tüm scn nin kurban bayramını ve yeni yılını kutluyorum herkeze ii bayramlarrrrrrr:)
rashhed arkadaşlar ben söz vermiyorum yapamazsam kızmayın yaklaşık 10 gün sonra %100 türkçe yamayı bitirebilirm NOT:SÖZ VERMİYORUM AMA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM