Armstrong06 arkadaşlar adamlar mükemmel patch çıkarmışlar stadlar özellikle ali samiyen aynısı kit server sayesinde top forma stadyum hepsini kolaylıkla ekleyebiliyoz darısı Tsl patchına sabırsızlıkla bekliyorum (not: adamlar oyunun scoreboardını tamamen değiştirmişler mükemmel olmuş bizde lig tvninki gibi yapamzmıyız bir de 3 büyüklerin tezauratlarını nerden bulucam
dearlover Beyler ben bu patch'te Setting sorunu yaşıyorum. UEFA CL PES 06'ya girdiğim zaman ayarladığım tuşlar işlemiyor. Sizde de oluyor mu bu sorun? Eğer oluyorsa nasıl düzeltebiliriz?
dearlover Beyler ben bu patch'te Settings sorunu yaşıyorum. UEFA CL PES 06'ya girdiğim zaman ayarladığım settings işe yaramıyor. Sizde de bu sorun oluyor mu? Oluyorsa nasıl düzeltebiliriz?
chagdash Yahu anlayamadım birtürlü joistik i tanıtamıyorum tu ayarlarını yapamıyorum nasıl bir yama bu böyle ya yardımm edebilecek biri var mı
venomtrk UEFA YAMASI için linki veriyorum UEFA YAMALARI Burada radar fix ve patch tools u indirip kurarsanız oyundaki radar sorununu ve oyun dışındaki ayar programını (settings) kurabilir ve bu sayede uefa yaması için kontrolleri ve çözünürlüğü ayarlayabilirsiniz.
ishakki ben indirdim..kotalı kullanıcılara tavsiyem şudur..indirmeyin.. superpatch in yanında bir hiç çünkü.. vasat bence.ben superpatch i beklicem artık:S
lordareon En iyi patch şu anda nedir piyasa daki ?? Orjinal aldım oyunu ancak 256 Kbps ile baya küfür yedim online modda, hızımı arttıracam 2. dönem o zamana kadar single a devam.