fasttornado Ya arkadaşlar oyunu kurdum ve iconu tıkladım fakat çok garip bi ekran çıktı böle siyah gri karışımı sanki menü birbirine karışmış yazılar yok çok garip bişey menü bozuk gibiydi sadece fare var neden böle lütfen yardım edin? Buyrun istediğiz gibi açtım konuyu şimdi yardım alabilirmiyim acaba?
kimbazor26 Ben de de aynı oldu sanırım ekran kartından (benim kart 64 mb Geforce MX400) En az ekran kartı kaç mb olmalı bilen yazarsa sevinirim. Teşekkürler
yigit_25 Min. Sistem: Windows XP/2000, P4 1.7 Ghz ya da eşdeğeri, 64 MB Geforce 4Ti/ ATi 8500 ve üzeri, 512 MB RAM, 5.3 GB HDD Alanı.bnm ekran kartı 128mb geforce fx5200 ama bnde de arabalar siyah gozukuyo ve polislerin sadece tekerlekleri gozukuo.
cjackson bunu aratırcam ve size cevap vermeye calısacagım evde olamadıgımdan pcemde deneyemedim sadece cafede oynayabildim bunun için hemen cvp yazamam ama baska yerlerdede bole sorun oldugunu duydum bende bunu arastırıyordum zaten ya benim pcde olursa die
cjackson bunu aratırcam ve size cevap vermeye calısacagım evde olamadıgımdan pcemde deneyemedim sadece cafede oynayabildim bunun için hemen cvp yazamam ama baska yerlerdede bole sorun oldugunu duydum bende bunu arastırıyordum zaten ya benim pcde olursa die
husin ewet aynı sorun bendede oldu min 64 mb olcak dio bende 128 mb g-force mx440 var ama hep o gri ekran optionsatan ekranın ayarlarını da minimuma düşürdüm ama yine aynı şey oluyo bilen warsa yardım etsin ...
Psycho Konuyu açan arkadaşla aynı sorunları yaşıyorum.Ekran kartım GeForce 2 MX 400 64 MB.Birisi çözüm üretsin yav kaldık burda. :)
husin ben bi yerde opkudum ekran kartı driverini güncelleyin falan diolar ama olacağını pek zannetmiorum çünkü bi arkadaş bana oyunun desteklediği ekran kartlarını listesini gösterdi orda g-force mx440 yoktu benm ekran kartıda 128 lik ama öle yatıyo oyun yeni ejran kartı alıcaz galiba...
Psycho Orjinal Mesajı Yazan: jay__jay ben bi yerde opkudum ekran kartı driverini güncelleyin falan diolar ama olacağını pek zannetmiorum çünkü bi arkadaş bana oyunun desteklediği ekran kartlarını listesini gösterdi orda g-force mx440 yoktu benm ekran kartıda 128 lik ama öle yatıyo oyun yeni ejran kartı alıcaz galiba... Driver'ı güncelledim ama hiçbirşey değişmedi dostum.Dediğin doğru yeni ekran kartı alıcaz artık napalım :) Neyse Ocak sonuna doğru alırım ekran kartını.Evde dursun oyun :)
kurbora arkadaşlar aynı sorun bendede var ekran kartım MS-star force mx/mx400 64 bit ekran kartındamı bir sorun var acaba
emre061905 ya benim ekran kartı da 64lüktü 256 yaptım bu seferde ses te problem yaşıorum sesler birbirine geçio yawaş yawaş çalışıo falan bir bileniniz warsa bana yardımcı olursa sewinirim