sacha Winning Eleven 10 Plus Europe League 06-07 JPN ÇIKTI !!!![/ Oyun Yeni indirdim baya zevkli bunun turkce patch we10 yama denesem olurmu?? bu arada arkadaşlar oyunda sadece kulupler var...
t_mexican Orjinal Mesajı Yazan: sacha PS2DVD - J League Winning Eleven 10 Plus Europe League 06-07 [/ Oyun Yeni indirdim baya zevkli bunun turkce patch we10 yama denesem olurmu?? bu arada arkadaşlar oyunda sadece kulupler var... Bana özelden mesajla link verebilirmisin?
sacha hala bu oyunu oynayan yokmu oynayan arkadaşlar izlemlerinizi yazarsanız oyun hakında detaylı bilgi edinebiliriz....
t_mexican Oyun az da olsa bakabildim. Tamamen japonca olması dışında her şeyiyle güzel çok beğendim. arada farklı moviler çıkıyor. Sadece klüp takımları var. Oyunda 2 tanede uzak doğu ligi var. Haliyle 2. kısım facelerden 1000 küsür koymuşlar. Diğer facelerde normalden fazla. değişik toplar alınabiliyor. grafiklerde oldukça iyi. 55 tane de stadyum var uzak doğudan da yeni stadlar var. İngilizce yamasını bulmak lazım o zaman daha kolay alışırız.
sacha yaa arkadaşlar oyunun ingilizce yamasınıda bulamadım acaba ingilizce yama bulan varmı yardımlarınızı bekliyorum....
t_mexican Orjinal Mesajı Yazan: sacha yaa arkadaşlar oyunun ingilizce yamasınıda bulamadım acaba ingilizce yama bulan varmı yardımlarınızı bekliyorum.... ben bulup indirdim faceleri sesleride yamaladım kendim güzel oldu. özelden konuşalım sanada indirdiğim yeri söylerim ok.
t_mexican Orjinal Mesajı Yazan: sacha nerden buldun patchleri dostum ben bulamadım... sanırım pek sık girmiyorsun bu siteye. sana özelden mesaj attım bir bakarsın. sanırım aradığın konusunda yardımcı olur verdiğim linkler.
crdsa Bizim okulun kantininde (KörfezFen) var bu oyun PES6nın oyunu ve güncelliği, WE10un adı ve japoncanın birleşimi bir oyun:D yani pes6daki gibi paslar yavaş gidiyor... kadrolar, formalar yeni gibi özellikleri var.